Bakliyat ürünlerinin tanzim satış fiyatı belli oldu

Bakliyat ürünlerinin tanzim satış fiyatı belli oldu

İki hafta önce sebze satışıyla faaliyete başlayan tanzim satış noktalarında bugünden itibaren bakliyat da yer almaya başladı. Tanzim satışlarla ilgili açıklamalarda bulunan Bakan Pakdemirli ise "Nohut 5,5 lira, mercimek 4,5 liradan bugün satılmaya başlanacak. Pirinci de haftaya kilosu 6 liradan satmış olacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla kurulan tanzim satış noktalarında bakliyat satışları bugün başlıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, tanzim satış noktalarında bakliyat ve elma satışı da yapacak.

Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası‘nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, tanzim satışlara da değindi.

FİYATLAR BELLİ OLDU

Bakan Pakdemirli, "Nohut 5,5 lira, mercimek 4,5 liradan bugün satılmaya başlanacak. Pirinci de haftaya kilosu 6 liradan satmış olacağız" dedi.

HAL YASASI

"Kooperatif ekosistemimiz biraz dağınık, değer üretmiyorlar. En geç yılın ikinci yarısından itibaren buraya da neşter atacağız" ifadesini kullan Pakdemirli, Hal Yasası’nın Meclis’in açılmasıyla hızlı şekilde yasalaşacağını düşündüğünü belirtti.


 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN