Balıkesir'de kazara yaralanan asteğmen hayatını kaybetti

Balıkesir'de kazara yaralanan asteğmen hayatını kaybetti

Balıkesir'in Edremit ilçesinde başka birine yönelik yapılan silahlı saldırıda göğsünden yaralanan asteğmen hayatını kaybetti.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, başka birine yönelik silahlı saldırı sırasında göğsüne mermi isabet eden asteğmen yaşamını yitirdi.

Aralarında borç meselesinden anlaşmazlık bulunduğu öğrenilen Ümit S. ile Hasan T, iddiaya göre, Cennetayağı Mahallesi Ülkü Yolu girişinde buluşmak üzere sözleşti.

4 EL ATEŞ EDİLDİ

Bu adreste bekleyen Ümit S'ye, Hasan T'nin kullandığı hafif ticari araçtan kardeşi Tolga T. tarafından pompalı tüfekle 4 el ateş edildi.

Ümit S, bacağından yaralanırken, mermilerden biri o sırada seyyar kokoreççinin önünde bulunan asteğmen Arif Ozan Güven'in göğsüne isabet etti.

ASTEĞMEN HAYATINI KAYBETTİ

Ambulansla hastaneye götürülen Güven, müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderilen Güven'in cenazesinin Mersin'in Tarsus ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

Edremit Devlet Hastanesine kaldırılan Ümit S'nin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Hasan T. ve kardeşi Tolga T, gözaltına alındı.

Öte yandan olay, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, yaralanan Güven'in yakındaki bir kafeteryaya sığındığı, yarasına baktıktan sonra yere yığıldığı, kafeterya çalışanlarının da Güven'e müdahale ederek kanamayı durdurmaya çalıştığı görülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN