Başkanlık gitti, tesis boşaldı

Başkanlık gitti, tesis boşaldı

Trump'ın Beyaz Saray'da ayrılması sonrası Florida Palm Beach'teki malikanesi "Mar-a-lago"'nun üyeleri tesisten bir bir ayrılıyor. tarihçi yazar Laurence Leamer, tesiste moralsiz bir havanın hakim olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz hafta eski ABD Başkanı Donald Trump'ın Beyaz Saray'dan ayrılması ve koltuğu Joe Biden'a teslim etmesiyle Trump'ın Florida Palm Beach'teki malikanesi "Mar-a-lago"nun üyeleri tesisi birer birer terk etmeye başladı. 

T24'te yer alan habere göre, "Mar-a-Lago: Trump'ın Başkanlık Sarayı'nın Güç Kapılarının İçinde" isimli kitabın tarihçi yazarı Laurence Leamer, tesisde "moralsiz" bir havanın hakim olduğunu söyledi. MSNBC sunucusu Alex Witt'e konuşan Leamer, tesis üyelerinin "yemeklerin kötü olduğunda şikâyet ettiğini, siyasetle ilgilenmediğini" söyleyerek, Trump'ın başkanlığının sonlanmasıyla tesisi bırakan bazı eski üyelerle konuştuğunu açıkladı. 

BAŞKANLIK GİTTİ, ÖDEMELER AZALACAK

Donald Trump'ın başkanlık döneminin sona ermesiyle Florida, Palm Beach'teki malikanesine gitti. Mar-a-Lago tesisinde ise pek çok eğlenceli etkinliğin yapılmadığı, "üzüntülü" bir hava olduğu belirtildi. Leamer, Trump başkanken Mar-a-Lago üyeliği için insanların 200 bin dolara kadar ödeme yaptığını, şu an bu ödemelerin azalacağını söyledi. 

Koronavirüs pandemisi bütün turizmi vurduğu gibi Donald Trump'ın otelleri ve tesislerini de etkiledi ancak Mar-a-Lago'da satışlar bir yıl içinde 21.4 milyon dolardan 24.2 milyon dolara yükseldi. 

Florida Palm Beach'teki malikanesi "Mar-a-lago", Trump'ın aksatmadan hemen her hafta sonu gittiği ve kritik kararları aldığı yer olarak biliniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN