Bayrama günler kala müjde geldi! Kadınlara 4000 TL cep harçlığı ödemesi yapılacak: Şartlar size uyuyor mu hemen kontrol edin!

Bayrama günler kala müjde geldi! Kadınlara 4000 TL cep harçlığı ödemesi yapılacak: Şartlar size uyuyor mu hemen kontrol edin!

Kadınlara yönelik verilen destek ödemeleri için sevindirici bir haber duyuruldu. E-Devlet Kapısı üzerinden yapılan başvuruların kabul edilmesi halinde, kadın vatandaşlara 4 bin TL tutarında bir destek ödemesi yapılacaktır. İşte ayrıntılar...

Kadınlara yönelik destek ödemeleri için sevindirici bir haber geldi. E-Devlet Kapısı üzerinden yapılan başvurular kabul edilirse, kadın vatandaşlarımıza 4 bin TL tutarında bir destek ödemesi yapılacak. 

KADINLARA DESTEK ÖDEMESİ BAŞLADI

ödeme

Türkiye'de kadınların finansal açıdan desteklenmesi için yeni bir adım atıldı. Devlet, kadın vatandaşlara 4 bin TL tutarında destek ödemesi yapacak. Başvuruların e-Devlet Kapısı üzerinden yapılabileceği duyuruldu.

BAŞVURU ŞARTI NEDİR?

ödeme

Başvuru şartlarına göre, kadınların herhangi bir iş yerinde sigortalı olarak çalışmaması ve hane gelirinin 3'te 1 oranında kişi sayısına göre düşük olması gerekiyor. Başvuruların kabul edilmesi halinde ödemeler bayram öncesinde yapılacak.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan destek ödemeleri arasında 65 yaş aylığı, aile yardım desteği, engelli maaşı ve evde bakım maaşı gibi pek çok ödeme bulunuyor. Destek ödemeleri, hayat pahalılığı nedeniyle zor günler geçiren vatandaşların yükünü hafifletiyor.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Başvuruların 30 Nisan 2023 tarihinde başladığı kadın desteği için e-Devlet Kapısı'na giriş yaparak "Kadınlara yardım" butonu üzerinden başvuru formunu eksiksiz olarak doldurmak gerekiyor. Başvuruların 10 gün içinde yanıtlanacağı belirtiliyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN