Belediyeden yeni iş ilanı! Çok sayıda iftaiye eri alınacak: Tek bir özel şartı var!

Belediyeden yeni iş ilanı! Çok sayıda iftaiye eri alınacak: Tek bir özel şartı var!

İş arayan insanlar internet üzerinden yayımlanan iş ilanlarını takip etmeye devam ediyor. Peki hangi belediye itfaiye eri alımı yapacak? Tüm detaylar haberimizde.

Kamu kurumlarında çalışmak isteyen ve KPSS puanı olan adaylar internet üzerinden merakla belediyelerin iş ilanlarını araştırıyor. Peki personel alım şartları ne olacak? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

O BELEDİYEDEN İTFAİYE ERİ ALIMLARI BAŞLADI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nden verilen müjdeye göre belediye bünyesine 20 itfaiye eri alımı yapılacak. İtfaiye eri alımları için gerekli şartlar şu şekilde; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum edilmemek, 

İtfaiye Alımları Başladı

Türk Ceza Kanunu 53. madde kapsamında süresi geçse bile kasten işlenen bir suç dolayısıyla ya da kaçakçılık, hırsızlık, zimmet gibi suçlar dolayısıyla mahkum edilmemek, erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmaması, görev yapılmasına engel bir rahatsızlık olmaması, kadro için gerekli özel şartların taşınması gerekiyor. İtfaiye eri alımlarında adaylara sözlü ve uygulamalı sınav yapılacak. Sınavlar 22 Mayıs ve 26 Mayıs tarihleri arasında gerekli belgeler ve sağlık personeli yardımıyla boy kilo ölçümüyle başlayacak. Ölçümler İsmetpaşa Mahallesi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Dulkadiroğlu Kahramanmaraş adresinde şahsen başvuru yaparak yapılacak. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN