Berat Albayrak, Instagram hesabını kapattı

Berat Albayrak, Instagram hesabını kapattı

Son dakika haberi... Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa eden Berat Albayrak, Instagram hesabını kapattı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ‘sağlık sorunları sebebiyle’ istifa ettiğini duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından 27 saat sonra konuya ilişkin yapılan açıklamada, istifanın kabul edildiğini ifade edildi.  

Açıklamada, “Cumhurbaşkanımız tarafından yapılan değerlendirme sonunda, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın görevden af talebi kabul edilmiştir” denildi. 

Bu açıklamadan birkaç saat sonra da Berat Albayrak’ın Instagram hesabını kapattığı görüldü. Albayrak, istifasını duyurduğu gün Twitter hesabını da kapatmış tüm tweet’lerini sildikten sonra yeniden açmıştı.  

insta.jpg

YENİ BAKAN LÜTFİ ELVAN OLDU 

Boşalan koltuğa kimin getirileceği merak konusu olurken, gece yarısı sürpriz bir atama haberi geldi. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Hazine ve Maliye Bakanlığı’na Berat Albayrak yerine TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanlığı görevini yürüten Lütfi Elvan getirildi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN