Berlin'deki silahlı soygun polisi alarma geçirdi

Berlin'deki silahlı soygun polisi alarma geçirdi

Berlin'in en kalabalık noktası Checkpoint Charlie yakınlarından silahlı soygun girişimi paniğe neden oldu. Olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken, saldırgan kayıplara karıştı.

Almanya'nın başkenti Berlin'in merkezindeki Friedrichstrasse Caddesi'nde bir kafeteryada silahlı soygun girişiminde bulunuldu.

ÇOK SAYIDA POLİS SEVK EDİLDİ

Doğu ve Batı Berlin arasındaki eski sınır geçiş noktası Checkpoint Charlie'nin yakınındaki bir kafeye yönelik soygun girişimi sebebiyle bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

BİRKAÇ EL ATEŞ EDİLDİ

Berlin polisinden yapılan açıklamada, ilk belirlemelere göre Friedrichstrasse Caddesi üzerindeki iş yerinde kimliği belirsiz kişinin, silahla birkaç el ateş ettiği belirtildi.

METRO SEFERLERİ DURDURULDU

Olay yerine polis ekiplerinin sevk edildiği ifade edilen açıklamada, olayın soygun girişimi olduğunun tespit edildiği bildirildi. Soygun nedeniyle ağır silahlı polisler olay yerine sevk edildi ve çevredeki caddeler kapatılarak metro seferleri durduruldu.

ÜÇ YIL ÖNCEKİ SALDIRI AKILLARA GELDİ

Alman medyası soyguncunun olay yerinde kaçmayı başardığı ve polisin her yerde soyguncuyu aradığını yazdı. Noel pazarına üç yıl önce yapılan saldırı nedeniyle yılbaşı öncesindeki silahlı soygun girişimi, vatandaşlar arasında paniğe neden oldu. Checkpoint Charli bölgesi Berlin'de turistlerin gezmek için tercih ettikleri yerlerin başında geliyor.

BERLİN/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN