Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda 2-1 yenildiği Konyaspor'a konuk olacak

Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda 2-1 yenildiği Konyaspor'a konuk olacak

Beşiktaş, Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında 2-1 mağlup olduğu Torku Konyaspor'la rövanş maçında yarın akşam karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında yarın deplasmanda Torku Konyaspor'la karşı karşıya gelecek. Büyükşehir Torku Arena'da yarın saat 20.45'te başlayacak müsabakada, hakem Yaşar Kemal Uğurlu görev yapacak.

Rakibiyle sahasında oynadığı ilk karşılaşmayı 2-1 kaybeden siyah-beyazlı ekip, rövanş mücadelesinde sahadan turu getirecek skorla ayrılarak kupada adını yarı finale yazdırmak istiyor.

Spor Toto Süper Lig'de hafta başında Fenerbahçe'ye yenilerek liderlik koltuğunu rakibine kaptıran Beşiktaş ayrıca, bu maçta turu geçen taraf olarak moral bulmayı hedefliyor.

Tur için 2-0 ya da gollü tek farklı galibiyetler

Torku Konyaspor karşısında Beşiktaş'a tur için 2-0'lık skorun yanı sıra 3-2 ve üzerindeki tek farklı galibiyetler gerekiyor.

Mücadelenin berabere ya da Beşiktaş'ın yenilgisiyle tamamlanması halinde ise turu geçen taraf, ev sahibi ekip Torku Konyaspor olacak.

Karşılaşmada 90 dakikalık sürenin Beşiktaş'ın 2-1'lik galibiyetiyle tamamlanması durumunda ise mücadele uzatmaya gidecek. Uzatmalarda da skorun değişmemesi halinde yarı finale yükselecek ekibi seri penaltı atışları belirleyecek.

Güneş'in rotasyon yapması bekleniyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, Torku Konyaspor karşısında kadroda rotasyona gidecek.

As futbolcularından bazılarını dinlendirmesi beklenen tecrübeli teknik adamın, Torku Konyaspor karşısında sezon boyunca daha az forma şansı bulan isimleri sahaya sürmesi bekleniyor.

Güneş'in, kaleyi Denys Boyko'ya emanet etmeyi planladığı, orta alanda Tolgay Arslan, Necip Uysal, Kerim Frei'ı görevlendirebileceği öğrenildi.

İSTANBUL / AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN