Beşiktaş'ın forveti Umut Nayır, koronavirüsü yendiğini açıkladı

Beşiktaş'ın forveti Umut Nayır, koronavirüsü yendiğini açıkladı

Beşiktaşlı futbolcu Umut Nayir, koronavirüs testinin 24 Haziran'dan sonra ilk kez negatife döndüğünü açıkladı. Umut, TFF protokolleri gereği sezonun kalan 2 maçında forma giyemeyeceğini belirtti.

Beşiktaş’ın 27 yaşındaki forveti Umut Nayir, koronavirüsü atlattığını açıkladı. 24 Haziran’da yapılan testlerde ismi açıklanmayan bir başka takım arkadaşıyla birlikte pozitif çıkan Umut, yaklaşık 3 haftalık süreç sonunda ilk kez negatif sonuç aldığını duyurdu.

Siyah-beyazlıların forveti, TFF protokolleri gereği sezonun geride kalan 2 haftasında sahaya çıkamayacağını ve kendisine destek olan, geçmiş olsun mesajı atan herkese teşekkür etti. Umut Nayir’in Twitter’dan yaptığı açıklama şöyle;

“24 Haziran günü pozitif sonuçlanan corona testim bugün ilk defa negatife döndü çok şükür. Semptomatik bir etkisi olmasa da sezonun devam ettiği bir dönemde uzun süre bu süreçle karşılaşmak mental anlamda çok zorladı beni. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler

TFF protokolleri gereği sahaya geri dönebilmek için 5 gün arayla 3 test sonucunun arka arkaya negatif çıkması gerekiyor. Bu nedenle sezonun kalanında da takımımla sahada olamayacağım.

Sezonun bu kritik haftalarında hem kendim için hem takımım için güzel hayallerim vardı. Bireysel anlamda takımdan uzak kalmanın hayal kırıklığını yaşasam da inşallah takım arkadaşlarım hedefimizi gerçekleştirecek. Tekrar teşekkür ediyorum desteğini esirgemeyen herkesten.”

Umut Nayir bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 27 maçta 6 gol atıp 1 asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN