Bu mesleği yapanlar dikkat! Sıfır araç alımında dev indirim yapılacak: O tarihe kadar elini çabuk tutan alabilecek

Bu mesleği yapanlar dikkat! Sıfır araç alımında dev indirim yapılacak: O tarihe kadar elini çabuk tutan alabilecek

Son dönemlerde sıfır araç piyasasında yaşanan yükselişler vatandaşı zorlarken o markadan o meslek grubuna özel indirim tanımlandı! Peki kampanya şartları nedir? Tüm detaylar haberimizde.

Sıfır araç fiyatlarında yaşanan fahiş zamlar bir tarafa artık araç bulmak da çok zorlaşmaya başladı. Peki hangi model araçlar için hangi meslek grubuna indirim yapıldı? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

O MESLEK GRUBUNA ÖZEL ARABA İNDİRİMİ

Sıfır araç fiyatlarında yaşanan fahiş artışlar devam ederken o meslek grubuna özel Dacia markasından bir kampanya başlatıldı. Dacia tarafından duyurulan haberlere göre polis olan kişilere özel bir kampanya başladı ve 6 bin TL indirim uygulanacağı öğrenildi. Sıfır araç için geçerli kampanya 30 Nisan tarihinde sona erecek. 

Dacia araç Polislere Kampanya

Dacia Finans aracılığıyla araç kredisi kullanan kişiler sıfır araç alımı yaparken dosya masrafı ödemeyecek ve araç fiyatlarında 6 bin TL indirim uygulanacak. Mesleği ile ilgili gerekli belgeleri sunabilen kişilerin hepsi kampanyadan faydalanabilecek. Ruhsat sahibinin mesleği yapan kişi ile aynı kişi olması gerekmektedir. Kampanya hakkı aynı soyadını taşıyan başka birine dahil verilemez. İndirim kampanyaları Dacia Finans tarafından düzenlenmektedir ve faiz oranları Kredi Koruma Sigortası ile geçerli olmaktadır. Kredi koruma sigortası satın almayan kişilere farklı faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları başka kampanyayla birleştirilemez. Kampanya 30 Nisan gününe kadar katılım sağlayan yetkili satıcılarda geçerli olacaktır. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN