Bu yıl KPSS'ye girenler dikkat! İŞKUR bu kadrolara memur alımı yapacak: Maaş detayına dikkat!

Bu yıl KPSS'ye girenler dikkat! İŞKUR bu kadrolara memur alımı yapacak: Maaş detayına dikkat!

İş arayan insanlar internet üzerinden İŞKUR'un iş ilanlarını yakından takip ediyor. Peki İŞKUR memur alımı nasıl olacak? Şartlar nedir? Tüm detaylar haberimizde.

Kamu kurumlarında çalışmak isteyen adaylar merakla yayımlanan iş ilanını araştırırken müjdeli haber İŞKUR'dan geldi. Peki İŞKUR memur alımı ne zaman olacak? Başvuru nasıl yapılır? Şartlar nedir? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İŞKUR MEMUR ALIMI

İŞKUR tarafından memur olmak isteyen adaylara verilen müjde kapsamında bilişim biriminde çalışmak üzere 17 Nisan tarihine kadar personel alımı yapacak. İş ilanı kapsamında toplam 10 personel alımı yapılacak ve adayların KPSS puanının en az 70 olması gerekecek. Başvurular 31 Mart tarihinde başladı ve 17 Nisan tarihi saat 17.30'a kadar sürecek.

İŞKUR Personel Alımı

 Başvurular www.iskur.gov.tr internet sitesi üzerinden yayımlanan formun eksiksiz ve doğru şekilde doldurulmasıyla yapılacak. Başvuru formunu 17 Nisan tarihine kadar Personel Dairesi Başkanlığı Emniyet Mahallesi Mevlana Bulvarı No 42 Yenimahalle Ankara Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü adresine elden teslim etmek şartıyla ya da posta yoluyla göndererek yapılacak. Söz konusu iş ilanı için internet sitesi şu şekilde; https://www.ilan.gov.tr/ilan/115012/kamu-akademik-personel-kamu-personel-alim-ve-sinavlari-turkiye-is-kurumu-genel-mudurlugu-10-sozlesmeli-bilisim-personeli-aliyor

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN