Bülent Arınç'tan 2021 mesajı: Tüm mağduriyetlerin bittiği bir yıl olsun

Bülent Arınç'tan 2021 mesajı: Tüm mağduriyetlerin bittiği bir yıl olsun

2020'ye açıklamaları ve istifası ile damga vuran Bülent Arınç, Twitter'dan yeni yıl mesajı paylaştı. 2021'nin umut dolu bir yıl olmasını temenni eden Arınç, dikkat çeken mesajında "Sıkıntı, üzüntü, ümitsizlik ve tüm mağduriyetlerin geride kalması temennisiyle yeni yılımızı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Eski Cumhurbaşkanlığı İstişare Yüksek Kurulu üyesi Bülent Arınç, Twitter'dan yeni yıl mesajı paylaştı. 

Arınç, dikkat çeken mesajında "Sıkıntı, üzüntü, ümitsizlik ve tüm mağduriyetlerin geride kalması temennisiyle yeni yılımızı tebrik ediyorum"  dedi.

Arınç'ın Twitter paylaşımları şöyle: 

"2020 yılında ülke olarak oldukça sıkıntılı günler geçirdik. Başta koronavirüs salgını, doğal afetler, teröre kurban verdiğimiz canlar, kadın cinayetleri ve birçok konuda yaşanan mağduriyetler karşısında üzüntümüzü yeri geldi dilimiz ile ikrar ettik yeri geldi kalbimizde yaşadık. Şimdi yeni bir yıla başlarken gönlümüzde ülkemize dair bir hayli umut var; umudumuzu hiç kaybetmedik.

İnşallah öncelikle salgın dönemini atlatıp yeniden sevdiklerimizle doyasıya kucaklaşacağız, sonra hava ve su gibi muhtaç olduğumuz huzur, mutluluk ve refahın kaynağı adaletin kanatları altında toplanacağız.

2021 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için barış ve huzur dolu bir yıl olmasını umut ediyor; sıkıntı, üzüntü, ümitsizlik ve tüm mağduriyetlerin geride kalması temennisiyle de yeni yılımızı tebrik ediyorum."

 

BÜLENT ARINÇ 2020'DE GÖREVİ BIRAKTI

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç, 24 Kasım'da görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.

Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala ile ilgili açıklamalarının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli'den çok sert tepki alan Arınç, Erdoğan'ın kendisine yönelik sözleri için "Çok rencide oldum" ifadesini kullanmıştı.

Bu açıklamasından bir gün sonra Arınç, Yüksek İstişare Kurulu üyeliğinden istifa etmişti.

"Tartışmalar öylesine yanlış yere götürüldü, beni Yasin Börü’nün katilleriyle, 15 Temmuz şehitlerimizin katilleri FETÖ ile yan yana gösterme gafletine kadar gitti. Asla bu ithamları kabul etmiyorum ve reddediyorum. Yasin Börü için döktüğüm gözyaşı da terör örgütleri FETÖ ve PKK’ya yönelik sözlerim ve tavrım bellidir.

Tüm bunları burada yeniden dile getirmeye kendime zul sayarım" diyerek istifasını açıklayan Arınç, Türkiye'nin başta hukuk ve ekonomi olmak üzere birçok alanda reform ihtiyaç duyduğunu da belirtmişti.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN