Bursa Gemlik'te deprem | Son Depremler

Bursa Gemlik'te deprem | Son Depremler

Marmara Denizi'nde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssünün olduğu Bursa'da bulunan Gemlik Körfezi olduğu açıklandı. Deprem İstanbul ve ilçelerinden de net bir şekilde hissedildi.

Marmara Denizi'nde deprem meydana geldi. Sosyal medya kullanıcıları depremin İstanbul'dan da hissedildiği mesajlarını paylaştı.

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin dernliği 4.3 km olduğu için İstanbul ve  Marmara'nın çeşitli illerinde de hissedildi.

MANİSA'DA 28 OCAK'TA MEYDANA GELEN DEPREM İÇİN TIKLAYINIZ

Gemlik Körfezi merkezli, 3.7 büyüklüğünde meydana gelen deprem yerin 4.3 kilometre derinliğinde olduğu için İstanbul ve Marmara'nın çeşitli illerinde de hissedildi.

Türkiye'deki son depremler

Türkiye'de ve dünyada her gün çok sayıda deprem meydana geliyor. Bunların bir kısımı hiç hissedilmeyecek kadar küçük oluyor. Ancak teknoloji sayesinde depremin büyüklüğü ne olursa olsun kaydedilebiliyor. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) ise son depremlerin tamamını takip ediyor ve verilerini tutuyor. Bu verilere göre olası deprem durumlarına yönelik önlemler alınıyor.

Türkiye'de yaşanan depremleri aşağıda yer alan bağlantıdan öğrenebilirsiniz.

SON DEPREMLER TIKLA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN