Bursaspor Başkanı Ali Ay: Gönlümüzden Beşiktaş’ı yenmek geçiyor

Bursaspor Başkanı Ali Ay: Gönlümüzden Beşiktaş’ı yenmek geçiyor

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, hedeflerinin külüben başarı grafiğini daha yukarı çıkartabilmek olduğunu belirtirken, pazartesi günü oynayacakları Beşiktaş'ı yenmek istediklerini söyledi.

 Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, hedeflerinin külüben başarı grafiğini daha yukarı çıkartabilmek olduğunu belirtirken, pazartesi günü oynayacakları Beşiktaş'ı yenmek istediklerini söyledi. Başkan Ali Ay, takımın Medicana Sivasspor galibiyetiyle iyi bir hava yakaladığına dikkat çekerken, gönüllerinden pazartesi günü Beşiktaş’ı yenmek geçtiğini belirtti. Başkan Ali Ay, şöyle konuştu:

"BÜTÜNLÜK OLSUN İSTİYORUZ"

Medicana Sivasspor galibiyeti takımımızdaki havayı değiştirdi. Sercan’ın doğum gününde de gördüğünüz gibi biz hep böyle birlikte ve bütünlük olmasını, takım ruhunun oluşmasını arzuluyorduk. Biz herkesin birlik ve beraberlik içerisinde olmasını istiyoruz. Bursaspor, bütün Bursa’nın takımı. Türkiye’de Bursaspor’u çok seven insan var. Başarılı olduğumuz müddetçe camiamız daha da büyüyecek. Bunun içinde yönetim olarak uğraş veriyoruz." Bursaspor'un başarılı olabilmesi için çaba harcadıklarını anlatan Başkan Ali Ay,"Bizim hedefimiz Bursaspor’u daha yukarılara çıkartabilmek" dedi.

"KAZANMAK İSTİYORUZ"

Beşiktaş maçıyla ilgili olarak ise Başkan Ali Ay şu değerlendirmeyi yaptı: "Beşiktaş bizim için diğer müsabakalardan maç olacak. Biz de Bursasporuz. Tabiki gönlümüzden geçen oraya gidip galip gelebilmek. Futbolcularıma güveniyorum. İnşallah bunu da başarırlar. Şuan bizim yenemeyeceğimiz takım yok. Önemli olan günümüzde olalım, takım olalım."

"SENEYE SİL BAŞTAN"

Bursaspor taraftarlarının İstanrbul’daki maça alınmaması yönündeki bir soru üzerine ise Başkan Ali Ay, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile pazartesi günü oynayacakları maç için seyirci gelmesi için görüştüklerini belirterek, şöyle devam etti: "Taraftarımızın gitmesini isterdim. Ama olmadı. Canları sağolsun. Bunun üzerine çok fazla yorum yapmak istemiyorum. Bazı şeyler bizim taraftarlarımıza antipatik geliyor. Onun için fazla konuşmamakta fayda var. Bu konu üzerinde biz tekrar görüşeceğiz. Biz onları ilk maçta almadık. Bizim il güvenlik kurulumuzda almamıştı. Onlarda aynı şekilde karşılık verdiler. Bizde artık seneye bakacağız. Sil baştan yapacağız. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile görüşmem oldu. O da şimdi size söyledikleri söyledi. Ben de şu andaki ortam gayet müsait. Biliyorsunuz şehitlerimiz var. Başkan şimdi tam zamanı. Gelin bu işi yapalım dedim. O da 'Bu işi seneye tekrar görüşürüz' diye cevap verdi. Onun da sözünü verdi."

BURSA, / DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN