Camdaki Kız Türkan'ının Instagram halleri büyüledi! Kaybettiğin Türkan'a dön bak Hayri! Dizide köylü güzeli...

Camdaki Kız Türkan'ının Instagram halleri büyüledi! Kaybettiğin Türkan'a dön bak Hayri! Dizide köylü güzeli...

Camdaki Kız Hayri'nin karısı kim? Hivda Zizan görenleri büyüledi! İşte o fotoğraflar...

Perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisinde, Türkan karakterine hayat veren Hivda Zizan Alp, Instagram hesabında paylaştığı dekolteli pozlarıyla gündeme geldi. Camdaki Kız izleyicileri, ünlü oyuncunun bu pozlarına yorum yağdırdı. Dizide Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Cihangir Ceyhan gibi oyuncuların yer aldığı Camdaki Kız, her hafta perşembe akşamları izleyicilerle buluşuyor. Hivda Zizan Alp ise, Hayri'nin eşi Türkan karakterini canlandırıyor.

camdaki kız türkan

29 yaşındaki oyuncu Hivda Zizan Alp, Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı Türkan karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanıyor. Instagram hesabında dekolteli fotoğraflarını paylaşan Alp, takipçilerinin beğenisi topluyor. Daha önce Sefirin Kızı dizisinde Elvan karakterine hayat veren ünlü isim, oyunculuğu ile dikkat çekiyor. Camdaki Kız her perşembe akşamı ekranlarda yer alıyor ve oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Cihangir Ceyhan gibi isimler yer alıyor.

camdaki kız türkan

29 yaşındaki Hivda Zizan Alp, sadece başarılı oyunculuğu ile değil, eğitimli bir sanatçı olarak da dikkat çekiyor. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Keman Bölümü'nden mezun olduktan sonra, Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü'nden de başarıyla mezun oldu. Oyunculuğa ilk adımını Kaçak ve Yeşil Deniz gibi popüler dizilerde attı ve ardından Sefirin Kızı dizisinde Elvan karakterine hayat verdi. Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı Türkan karakteri ile de büyük bir hayran kitlesi edindi. Instagram hesabında yaptığı paylaşımlarla da takipçilerinin dikkatini çeken Alp, sanatçılığıyla ve güzelliğiyle geniş kitlelerin beğenisini kazanıyor.

camdaki kız

CAMDAKİ KIZ'DA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Camdaki Kız dizisi, izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Nalan, Sedat'tan boşanarak yeni bir hayata başlamak için çok heyecanlıydı ve Hayri ile arası da gittikçe iyiye gidiyor. Ancak Türkan'ın ortaya çıkmasıyla gerilim dolu günler başlar. Türkan, Nalan'ı Muzo, Hayri ve çocuklarıyla görür ve işler karışır. İzleyicilerin merak ettiği soru ise şimdi ne olacak? Camdaki Kız'ın gerçek hikayesi de ilgiyle takip ediliyor.

Camdaki Kız'da olaylar hız kesmeden devam ediyor. Nalan, boşandıktan sonra Hayri ile yeni hayaller kurmaya devam ediyor, ancak Türkan'ın varlığından habersizdir. Türkan, Hayri'ye kavuşmuş ve mutluluğunu yaşıyor. Hayri ve Nalan, bir geceyi sonlandırıp vedalaşırken, Türkan onların samimi halini görünce şoke olur. Nalan, Adil'den kalan eve bakmaya giderken umduğunu bulamaz, ancak Hayri ile ilişkisi yolunda gitmektedir ve Türkan'dan Nalan'ı saklamaya niyetlidir. Ancak Türkan, gördüklerini anlamlandırmak için Muzo Hayri'yi evine kadar takip eder ve Hayri'nin karısı ve çocuklarıyla olan ilişkisini keşfeder. Şimdi soru şu: Türkan, Muzo'ya Hayri'nin evli olduğunu ve Nalan'dan sakladığını söyleyecek mi?

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN