Çavuşoğlu’nun Pakistan ziyaretine Diriliş oyuncuları eşlik etti

Çavuşoğlu’nun Pakistan ziyaretine Diriliş oyuncuları eşlik etti

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’nun “Diriliş Ertuğrul" dizisinin oyuncularıyla birlikte Pakistan’daki Maarif Vakfı okulunu ziyaret etmesi dikkat çekti.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Pak-Türk Maarif Okulu Çakşehzad Erkek Lisesini ziyaret etti. Ziyaret öncesi okulun sosyal medya hesaplarından paylaşılan görsel ise dikkatlerden kaçmadı. 

Daveti duyuran görselde Çavuşoğlu, “Diriliş Ertuğrul" dizisinin oyuncuları Ayberk Pekcan ve Nurettin Sönmez ile birlikte yer aldı.  

Paylaşımda şu ifadelere yer verildi: 

Pak-Türk Maarif, saygıdeğer Türkiye Dışişleri Bakanı Sayın. Mevlüt Çavuşoğlu Ertuğrul dizisi Bamsı Bey ve Artuk Bey ile birlikte.  

dizi.jpg

Buradaki konuşmasında diziyi öven Çavuşoğlu, "Diriliş Ertuğrul" dizisine duyulan ilgiyi işaret ederek Pakistan'da dizi yayınlandığı zaman kimsenin sokağa çıkmadığını, dizinin yayın saatinin "Turkish lockdown" (karantina) diye anıldığını söyledi.

"Kimse sokakta olmadığı için Pakistanlı yetkililerin işinin kolaylaştığını" söyleyen Çavuşoğlu'nun "Diriliş karantinası" esprisi, salondakileri güldürdü.

Etkinliğe, Çavuşoğlu ve dizi oyuncularının yanı sıra İslamabad Büyükelçisi İhsan Mustafa Yurdakul ile TMV Ülke Temsilcisi Harun Küçükaladağlı da katıldı.  

Çavuşoğlu, daha sonra temasları kapsamında Pakistan Başbakanı İmran Han ile de bir araya geldi. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN