AK Parti’nin Antalya’dan en genç milletvekili adayı Sena Nur Çelik, gece gündüz demeden seçim çalışmalarını sürdürüyor.
1/12
Sena Nur Çelik, AK Parti’nin milli üretimi güçlendirerek Türkiye’nin itibarını tüm dünyada güçlendirdiğini ifade etti.
2/12
Çelik ayrıca Kargıcak Mahallesi’nde seçmenlere karşı yaptığı konuşmada AK Parti’nin 80 sene boyunca bu ülkede yapılmayan hizmetleri 13 senede yapan bir iktidar olduğunu söyledi
Son 13 yılda görülen ekonomik başarının, siyasi ve ekonomik istikrarla sağlandığını vurgulayan Çelik, muhalefet partilerinin millete ancak koalisyon vaat edebildiğini, tek başına hükümet sözü veremediğini söyledi.
5/12
Sena Nur Çelik, "Ekonomiye dış müdahaleleri önledik. IMF memurlarının talimatıyla hareket eden bir ülke değiliz artık" dedi.
6/12
AK Parti'nin vesayet odaklarına karşı milli iradeyi savunan bir iktidar olduğunu belirtti.
7/12
Çelik, özgürlükleri genişleten anayasa değişikliklerinin ve reformların, ülkenin demokratikleşmesine çok büyük katkı sağladığını ifade etti.
8/12
Sena Nur Çelik, "İnşallah 7 Haziran'dan sonra yeni anayasayı yapacağız" temennisinde bulundu.
9/12
Çelik, seçime sayılı günler kalmasına rağmen, yoğun temposunu sürdürerek esnaf gezilerine devam ediyor.
10/12
Güne Mahmutlar Mahallesi Mehmet Çakır Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret ederek başladı
11/12
Çelik ve beraberindekiler daha sonra sırasıyla Saray Mahallesi Atatürk Bulvarı ve Kestel Mahallesi İsa Küçülmez Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti.
12/12
AK Parti Antalya milletvekili adayı Sena Nur Çelik, günün son programında Mahmutlar Yukarı Mahalle’de yaşayan Rahim ve Melek Uyar çiftinin 3 gün önce dünyaya gelen bebeğini de ziyaret etti.