Cemal Enginyurt: İYİ Parti'ye gidersem şerefsizlik ederim

MHP'den ihraç edilen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, İYİ Parti'ye katılacağı söylentilerine sert cevap verdi. Enginyurt "Hele şu İYİ Parti falan diyorlar ya. Ayıptır ya. Bu kadar hakaret etmişim. Onlar bana dünya kadar hakaret etmişler. Beni partilerine davet ederlerse ayıp ederler. Davet ederlerse ayıp ederler. Ben de İYİ Parti'ye gidersem şerefsizlik ederim" dedi.

Fındık rekoltesiyle ilgili yaptığı son açıklamayla MHP'den ihraç edilen Cemal Enginyurt, bir televizyon kanalındaki canlı yayında İYİ Parti ile ilgili açıklama yaptı. Enginyurt İYİ Parti'den kendisine teklif gelmesi ihtimaliyle ilgili "Hele şu İYİ Parti falan diyorlar ya. Ayıptır ya. Bu kadar hakaret etmişim. Onlar bana dünya kadar hakaret etmişler. Beni partilerine davet ederlerse ayıp ederler. Davet ederlerse ayıp ederler. Ben de İYİ Parti'ye gidersem şerefsizlik ederim" dedi.

Enginyurt şunları söyledi;

"GİDERSEM ŞEREFSİZLİK EDERİM"

"Cumhurbaşkanı'na teşekkür ediyorum. 'Vay efendim AK Parti'ye mi göz kırptı?' Tekrar söylüyorum. Hele şu İYİ Parti falan diyorlar ya. Ayıptır ya. Bu kadar hakaret etmişim. Onlar bana dünya kadar hakaret etmişler. Beni partilerine davet ederlerse ayıp ederler. davet ederlerse ayıp ederler. Ben de İYİ Parti'ye gidersem şerefsizlik ederim"

Enginyurt, başka bir partiye katılmayacağını, yoluna bundan sonra Bağımsız Milletvekili olarak devam edeceğini açıkladı.

İlgili Haberler