Cep telefonu ve bilgisayar almak isteyen öğrencilere müjde! Artık yarı fiyatına alabilecekler: Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu

Cep telefonu ve bilgisayar almak isteyen öğrencilere müjde! Artık yarı fiyatına alabilecekler: Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu

14 Mayıs seçimine sayılı günler kala adayların vaatleri de tek tek netleşmeye başladı. Peki Recep Tayyip Erdoğan seçimle ilgili neler söyledi? Tüm detaylar haberimizde.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda seçimle ilgili vaatlerini açıkladı. Yapılan açıklamaya göre öğrencilere elektronik alımında vergi muafiyeti uygulanacak. Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

AKP'DEN SEÇİM VAATLERİ

14 Mayıs seçim gününe sayılı günler kala AKP'nin seçim beyannamesi Ankara Spor Salonu'nda açıklandı. Recep Tayyip Erdoğan kamuya yapılacak atamalarda mülakatların kaldırılacağını belirtti. Aynı zamanda Ankara İstanbul arası süper hızlı tren hattı kurulacağını, 5 senede 6 milyon yeni istihdam oluşturulacağını ve işsizlik oranının yüzde 7'ye düşeceğini söyledi. Ankara Spor Salonu'nda yapılan toplantıya partili ve vatandaşlar detaylı aramalar sonrasında katılım sağladı. Salona girmeyen vatandaşlar toplantıyı dışarıya kurulan ekranlarda takip etti. Ankara Spor Salonu'nda yapılan toplantıda AKP'nin seçim beyannamesi madde madde açıklandı. Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye Yüzyılı vurgusu dikkat çekti. Ankara Spor Salonu Doğrusu AK Parti, Türkiye Yüzyılı için doğru adımlarla yola devam, Türkiye Yüzyılı için hemen şimdi, doğru zaman doğru adam, lider masa başında değil iş başında sloganları yazılı afişler asıldı. Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim beyannamesi şu şekilde açıklandı;

Recep Tayyip Erdoğan AKP Seçim Beyannamesini Açıkladı

-Aile ve Gençlik Bankası kurulacak, üniversite okuyan gençler bir kez olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar alırken vergiden muaf tutulacak ve aylık ücretsiz 10 GB internet kullanacak.

-Kamuya yapılacak ilk atamalarda görevin getirdiği zorunluluklar dışında sözlü mülakat kaldırılacak ve büyümeyle birlikte 5 senede 6 milyon istihdam yapılarak işsizlik yüzde 7 seviyesine düşecek.

-Kişi başına düşen milli gelir önümüzdeki dönemde 16 bin dolar ve sonrasında daha yüksek seviyelere ulaşacak.

-Senelik 5.5 büyüme oranıyla milli gelir 1.5 trilyon dolara ve sonrasında 2 trilyon dolara yükselecek.

-Turizmde 90 milyon turist ve 100 milyar dolar turizm geliri kazanılacak.

-Memur emeklisi ve işçisinin ücretleri her zaman enflasyon üstünde yükseltilecek.

-Enflasyon tek haneli rakamlara düşecek.

-Ankara İstanbul arası süper hızlı tren hattı kurulacak.

-Ülke şartlarına uygun üretim planlaması ile hem verim hem çiftçi geliri yükseltilecek.

-İhtiyaçlar doğrultusunda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi restore edilecek ve Türkiye Yüzyılı hedeflerine katkı verilecek şekilde geliştirilecek. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN