CHP Kuşadası Belediye başkan adayı Ömer Günel kulüpleri ziyaret etti

CHP Kuşadası Belediye başkan adayı Ömer Günel kulüpleri ziyaret etti

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel kimdir? CHP 145 belediye başkan adayını açıkladı. CHP'de Kuşadası Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Ömer Günel ne iş yapıyor? Kaç yaşında? adaylığı açıklanan CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel Davutlar ziyareti kapsamında Davutlar ve Kuşadası Spor Kulübü futbol takımını ziyaret etti. İşte ziyaretin detayları ve " Ömer Günel kimdir?" sorusunun yanıtı... CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel kimdir Ömer Günel ne iş yapıyor Kaç yaşında

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel kimdir? sorusunun yanıtı haberimizde. CHP PM toplantısından sonra 145 belediye başkan adayını açıkladı. Açıklanan belediye başkan adaylarınin isim listesinde Kuşadası Belediye başkan adayının da ismi var. CHP tafından Kuşadası belediye başkan adayı olarak açıklanan Ömer Günel ne iş yapıyor? Kaç yaşında? Ömer Günel kimdir? işte yanıtı...

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel Davutlar ziyareti kapsamında Davutlar ve Kuşadası Spor Kulübü futbol takımını ziyaret etti.

Antrenman sahasında futbol takımı oyuncularını ziyaret eden CHP Adayı Ömer Günel, “Benim hayatımda sporun ayrı bir yeri vardır. Bugüne kadar birçok amatör spor kulübünün kuruculuğunu yaptım. Spor demek sağlık demektir. Gençlerimizi spora yönlendirecek her türlü oluşuma destek olacağım. Ekonomik koşullar nedeni ile belki spor kulüplerimizi profesyonel liglerde yer alamıyor. Ancak amacımız ve hedefimiz amatör kulüplerde yetişen sporcu kardeşlerimizin bireysel olarak profesyonel liglere çıkmasını sağlamaktır” dedi.

Davutlar ziyareti sonrasında Kuşadası Gençlik Spor Kulübü ve Aydın Spor Kulübü takımlarının derbi Kuşadası Özer Türk stadına geçen CHP adayı Ömer Günel burada Kuşadası taraftarlarının yoğun ilgisi ile karşılandı.

Taraftarlar ile birlikte maçı izleyen CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel zaman zaman taraftarla ile birlikte tezahüratlara da katıldı. CHP Adayı Ömer Günel, “Kuşadası Gençlik Spor Futbol takımı bugün amatör ligde yer alabilir. Ancak geçmişteki başarılarını unutmamak lazım. Futbol takımımızı ve diğer branşlarda mücadelede eden takımlarımızı hak ettiği yere gelmeleri için gereken neyse yapacağız” diye konuştu.

19-01/28/chp-kusadasi-belediye-baskan-adayi-omer-gunel-kimdir.jpg

ÖMER GÜNEL KİMDİR?

1971 Yılında Almanya’nın  Berlin kentinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini  Antalya’da tamamladı.

1991 yılında geldiği Kuşadası’nda üniversite eğitimini sürdürmek amacıyla birçok iş dalında çalıştı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesinde lisans, Ekonomi Hukuku dalında İstanbul Bilgi Üniversitesinde yüksel lisans eğitimini tamamladı.

İstanbul Ticaret Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde  Avrupa Birliği Uzmanlığı eğitimi aldı. Tıp hukuku alanında proje  hazırlığı çalışmaları devam etmektedir.

1997 yılında kurduğu Günel Avukatlık ortaklığında halen avukatlık mesleğini sürdürmektedir.

Çağdaş Hukukçular Derneği üyesidir. Ada Spor Kulübü Derneği, Kuşadası Genç İşadamları  Derneği, Kuşadası Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği, Kuşadası  Motosiklet  ve Motor Sporları Derneği gibi Kuşadası’nda birçok derneğin kuruluşunda ve yönetiminde aktif görevler aldı.

Yoğun İş ve eğitim hayatı nedeniyle Kuruluş ilkeleri ile  ideolojine gönülden bağlı olduğu Cumhuriyet Halk Partisinde bir sempatizan olarak sürdürdüğü siyasi hayatını ancak  2002 yılında CHP Kuşadası İlçe Örgütüne üye olarak aktif hale getirebildi.

Üyelik sürecinden sonra  Cumhuriyet Halk Partisinin her türlü çalışmalarına katılarak değişik komisyonlarda görev aldı.  Parti içi çalışmalara her noktada destek veren Ömer Günel 2004 yerel seçimlerinde  Belediye Meclis Üyesi A. Adaylığı,2008- 2009 yılları arasında CHP Kuşadası İlçe Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. 2009 Yerel seçimlerinde CHP Kuşadası Belediye Meclis üyeliği listesinden 1. Sıra kontenjan adayı olarak Kuşadası Belediye Meclisine seçildi.

Beş yıl boyunca yaptığı başarılı meclis çalışmaları ile Kuşadası kamuoyunun dikkatini çekti. 6 Nisan  2013 yılında binlerce hemşerisinin katılımı ile açıkladığı  Kuşadası Belediye Başkan A. Adaylığı  çalışmalarını partisinin ilkelerine bağlı olarak tün Türkiye’ye  örnek gösterilecek bir  şekilde yaptı. Bu süreçte  çalmadık kapı sıkmadık el bırakmadı. Tüm Kuşadası’nda  68 000 seçmene mektup gönderdi.

Altı yüzden fazla gönüllü ile sürdürdüğü seçim çalışmalarını CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı belirlendikten sonra partisinin çatısı atında devem ettirdi. Cumhuriyet Halk Partisinin gerek Aydın Büyükşehirde gerekse Kuşadası Belediyesinde  yerel seçimleri kazanması için aktif bir şekilde çalıştı.

Cumhuriyet Halk Partisinin Kuşadası ve Aydın yerelinde başarısı , üreten ve halka hizmet eden ideolojisinin  genel  iktidar ile taçlanması için her konumda görev almaya devam eden Av. Ömer Günel  siyasi hayatının partisinin bir neferi olarak Kuşadası’nda sürdürmektedir.

Evli ve iki çocuk sahibi olan Ömer Günel  siyasetin kadınlar ve gençlerle yüksek hedeflere ulaşacağına
inanmakta ve bu amaçla yaptığı tüm çalışmalarında en büyük desteği eşi öğretmen Duygugül Günel  ve oğulları Ada Hasan ve Rüzgar Ali’den almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN