CHP Marmaris belediye başkan adayı Mehmet Oktay olarak açıklandı

CHP Marmaris belediye başkan adayı Mehmet Oktay olarak açıklandı

CHP Marmaris belediye başkan adayı Mehmet Oktay kimdir? Mehmet Oktay Ne iş yapıyor? Nereli? CHP PM toplantısından sonra 31 Mart yerel seçimlerinde Marmaris belediye başkan adayını açıkladı. Marmaris İlçe Başkanlığı da yapmış olan Mehmet Oktay ismi Marmarisli seçmenler tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. Peki CHP Marmaris belediye başkan adayı Mehmet Oktay kimdir? Ne iş yapıyor? İşte Mehmet Oktay hakkında merak edilen detaylar ve son dakika haberleri...

CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Mehmet Oktay oldu. Peli CHP Marmaris belediye başkan adayı Mehmet Oktay kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli ve kaç yaşında? Daha önce Marmaris İlçe başkanlığı da yapan Mehmet Oktay hakkında merak edilenler haberimizde. Oktay adaylığın açıklanmasından sonra “Değerli Dostlarım, Atatürk’ün izinde, Altıok ilkeleri ışığında, Marmaris halkının onayı ile Cumhuriyetin kalesi olan kentimizi demokrasinin de kalesi yapmak için var gücümüzle çalışacağız." dedi. İşte CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Mehmet Oktay'ın hayat hikayesi...

19-01/28/chp-marmaris-belediye-baskan-adayi-mehmet-oktay-kimdir.jpg

CHP‘nin Marmaris Belediye Başkan Adayı Mehmet Oktay oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Marmaris Belediye Başkanı Adayı olarak Mehmet Oktay’ı gösterdi. Daha önce CHP İlçe Başkanlığı görevini de yürüten Oktay adaylığıyla ilgili ilk açıklamayı sosyal medya hesabından yaptı. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Oktay, “Değerli Dostlarım, CHP Parti Meclisi tarafından, 27 Ocak 2019 tarihinde yapılan aday belirleme toplantısında, 31 Mart Yerel Seçimleri için ismim Marmaris Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmiştir. Öncelikle bu süreçte bana destek olan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, Altıok ilkeleri ışığında, Marmaris halkının onayı ile Cumhuriyetin kalesi olan kentimizi demokrasinin de kalesi yapmak için var gücümüzle çalışacağız.Benimle birlikte bu kutsal göreve aday adayı olan M. Ali Acar, Acar Ünlü ve Mehmet Baysal’a saygılarımı sunar, kendilerinin her türlü tavsiye ve önerilerine her zaman açık olduğumu huzurlarınızda ifade ederim.Dün olduğu gibi bugün ve yarın da partimizi temsilen, ülkemiz ve Marmarisimiz için var gücümüzle,hep birlikte çalışacağız, hep birlikte kazanacağız” dedi.

19-01/28/chp-marmaris-adayi.jpg

MEHMET OKTAY KİMDİR? 

“Turizmci İşadamı Mehmet Oktay; 1979 yılı Marmaris doğumludur ve lise eğitimi sonrasında İngiltere’de Oxford’ta dil eğitimi almıştır. Şuanda da Anadolu Üniversitesi AÖF Yerel Yönetimler Bölümünde eğitimime devam etmektedir.Evli 2 çocuk babası Mehmet Oktay; 2001 yılında CHP Gençlik Kollarında başladığı siyasi hayatına; 2003 yılında CHP Marmaris Gençlik Kolları Başkanlığı, 2007 yılında CHP Marmaris İlçe Yönetim Kurulu üyesi, 2009 yılında CHP Marmaris İlçe Sekreterliği, 2011 ve 2014 yılında CHP Marmaris İlçe Başkanlığı yaparak devam etti. Aynı yıl yapılan Yerel Seçimlerde de Marmaris Belediye Meclisi ve Muğla Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi seçildi ve halen bu görevlerine devam etmektedir.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN