Çukur'da Sinan Engin Sürprizi

Çukur'da Sinan Engin Sürprizi

Futbol yorumcusu Sinan Engin, Çukur dizisine konuk oldu. Bu akşam ekrana gelecek dizinin fragmanında görülen Engin'in rolü merak konusu oldu.

Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarının yorumcusu Sinan Engin, Çukur dizisine konuk oyuncu olarak dahil oldu. Engin'in konuk oyuncu olarak yer aldığı bölümün fragmanı yayınlandı. 

Daha önce de sürpriz isimleri konuk eden Çukur’un yeni bölümünde Sinan Engin konuk oyuncu olarak yer aldı. Fragmanda görülen Sinan Engin, Mustafa Üstündağ'la yer aldığı sahnede "Ya bu Çukur'dan da neler çıkıyor be!" repliğini söyledi. 

 

 

SİNAN ENGİN KİMDİR? 

Sinan Engin, 4 Kasım 1964 yılında Trabzon'da dünyaya geldi.  

Futbola 1974 senesinde Beşiktaş'ın altyapısında başlayan Engin, yedi yıl altyapıda oynadıktan sonra 1981 senesinde Beşiktaş A takımına yükseldi. 

1989'a kadar Beşiktaş'ta futbol oynayan Sinan Engin; Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Süper Lig'de Adana Demirspor, MKE Ankaragücü ve Sarıyer takımlarında forma giydi.  

Türkiye U-17kez de Türkiye U-21 Türk milli takım forması giydi.  

Aktif futbol hayatının ardından sırasıyla Kuşadasıspor, Boluspor ve Ankaraspor'da görev aldı.  

Ümit Milli Takım Menajerliği yapan Engin, aynı zamanda futbol yorumculuğu da yapıyor.  

Sinan Engin’in Seda Sayan ile olan evliliğinden Oğulcan adında bir oğlu, Ayşe Karasu ile evliliğinden ise Elif isminde bir kızı vardır.  

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN