Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağı müjde koronavirüs (corona virüs) aşısı mı? Erdoğan cuma günü covid-19 aşısı mı açıklayacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağı müjde koronavirüs (corona virüs) aşısı mı? Erdoğan cuma günü covid-19 aşısı mı açıklayacak?

Ankara'da yenilenebilir enerji sistemleri üreten tesislerin açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, covid-19 (koronavirüs) salgın hastalığının kontrol altına alındığını açıklamasının ardından cuma günü Türkiye'ye bir müjde vereceğini söylemesi merak uyandırdı. 'Türkiye koronavirüs aşısı mı buldu?', 'Erdoğan corona virüsü aşısı mı açıklayacak?' sorularının yanıtları sosyal medyada tartışılırken, müjdenin detayları sorulan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, yeni gelişmenin Türkiye'nin eksenini değiştireceğini söyledi. İşte detaylar...

'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağı müjde covid-19 aşısı mı?', 'Erdoğan cuma günü corona virüs (koronavirüs) aşısı mı açıklayacak?' sorularının yanıtları internette araştırılıyor. Corona virüsü hastalığı vakalarında yaşanan artışa karşın salgının kontrol altında olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Cuma günü müjdeli haberi vereceğim" açıklaması kamuoyunda merak uyandırdı. Erdoğan'ın, covid-19'a karşı geliştirilen yerli aşının bulunduğunu açıklayacağı iddia edilirken, bazı çevrelerse Karadeniz veya Akdeniz'de petrol ya da doğalgaz bulunduğunu kamuoyuyla paylaşacağını ileri sürdü. Detaylar haberimizde...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN MÜJDELİ HABERİ KORONAVİRÜS AŞISI MI?

Başkent Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünyanın birçok ülkesinde koronavirüs salgın hastalığı nedeniyle yatırımlar durmuşken Türkiye'nin özel sektörü ve kamu kurumlarıyla özgün bir yol izlediğini belirtti.

Salgın sürecinde salgınla mücadelenin sekteye uğramadığını, başka ülkeler gibi yatırımları durdurma kararı almadıklarını belirten Erdoğan, "İnsanımızın sağlığından taviz vermeden, hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeden, ekonomimizi yeniden büyüme trendine sokmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN CUMA GÜNÜ COVID-19 AŞISININ BULUNDUĞUNU MU AÇIKLAYACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnşallah Cuma günü tüm milletimize bir müjdeyi vermekle karşı karşıya olacağımızı tahmin ediyor ve buna inanıyorum. Ve şu anda bu müjdenin biz de hayalleri, rüyası içerisindeyiz. Cuma günü inşallah bu müjdeyi tüm milletimize vermek suretiyle Türkiye'de yeni bir dönemin açılacağına da şimdiden inanıyorum" dedi.

Euronews'te yer alan habere göre, Türkiye'nin koronavirüs (corona virüs) aşısı için Rusya ile yoğun temas içerisinde olduğu ve iki ülke arasında bir aşı protokolü imzalanmasına çok yakın olunduğu yönünde.

Türkiye'nin Rus aşısını alan ilk ülke olması beklenirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu gelişmeyi cuma günü duyuracağı ileri sürülüyor. Bununla birlikte aşı üretiminin bir bölümünün de Türkiye'de gerçekleştirilmesi söz konusu.

"TÜRKİYE'Yİ ÇOK GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR"

Canlı yayında 'müjde' hakkındaki soruyu yanıtlayan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, hiçbir ayrıntı vermedi. Albayrak, konu hakkında şunları söyledi: "Türkiye için bir eksen değişikliği olacak. Önemli bir haber olacak. Türkiye açısından çok daha güzel günler bizi bekliyor. Cumhurbaşkanımızın söylediğinin ötesinde bir kelime daha söylemek doğru olmaz. Cumayı bekleyelim."

ERDOĞAN'IN AÇIKLAYACAĞI MÜJDELİ HABER PETROL MÜ YOKSA DOĞALGAZ KAYNAĞI MI?

TÜRKİYE'DE PETROL YA DA DOĞALGAZ VAR MI?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN