Damla Uğurtürk kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir? Yılmaz Erdoğan’la görüntülendi

Damla Uğurtürk kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir? Yılmaz Erdoğan’la görüntülendi

Damla Uğurtürk, kendisinden 19 yaş büyük ünlü oyuncu, yazar ve yönetmen Yılmaz Erdoğan’la birlikte görüntülendi. Yılmaz Erdoğan, Damla Uğurtürk’le ilgili soruları yanıtsız bırakırken, ikilinin mesafeli bir şekilde yürüdüğü gözlemlendi.

Daha önce birçok kanalda spikerlik ve muhabirlik yapan Damla Uğurtürk, Ankara’da doğdu. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olan Damla Uğurtürk, Beşiktaş’ın düzenlediği yardım kampanyasında Yılmaz Erdoğan’la birlikte programın sunuculuğunu yaptı.

DAMLU UĞURTÜRK KİMDİR?


1986’da Ankara’da doğan Damla Uğurtürk, Çankaya Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. Ekran projeleriyle bilinen Damla Uğurtürk, NTV, Kanal B, TRT ve Tgrt gibi kanallarda spiker ve muhabir olarak çalıştı.

Damla Uğurtürk’nun LÖSEV gönüllüsü olduğu de belirtildi.

damla-ugurturk-kimdir-kac-yasindadir-ve-nerelidir-yilmaz-erdoganla-goruntulendii.jpg

Deneyimli oyuncu; yazar, şair, seslendirme sanatçısı, komedyen ve yönetmen Yılmaz Erdoğan'ın spor spikeri Damla Uğurtürk’le birlikte görüldüğü ortaya çıktı. Beşiktaş, ‘Bırakmam Seni’ kampanyası kapsamında Vodafone Park’ta ‘Ödül Senin’ gecesi düzenlemiş, gecenin sunuculuğunu da Damla Uğurtürk ve Yılmaz Erdoğan yapmıştı.

damla-ugurturk-kimdir-kac-yasindadir-ve-nerelidir-yilmaz-erdoganla-goruntulendiiii.jpg

Hürriyet’te yer alan habere göre; Yılmaz Erdoğan, genç bir kadınla görüntülendi. Gazetecilerin sorularını cevapsız bırakan Yılmaz Erdoğan’ın kendisinden 19 yaş küçük Damla Uğurtürk’le birlikte görüntülendiği aktarıldı.

damla-ugurturk-kimdir-kac-yasindadir-ve-nerelidir-yilmaz-erdoganla-goruntulendiii.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN