Davutoğlu: Demokrasi zaferimiz mübarek olsun

Davutoğlu: Demokrasi zaferimiz mübarek olsun

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu terör örgütü FETÖ mensubu askerlerin darbe girişimiyle ilgili olarak "Demokrasi zaferimiz mübarek olsun, milletimiz destan yazdı" ifadelerini kullandı.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu askeri darbe girişimi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İşte Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları; "Bir demokrasi zaferi kazanıldı. Şehadet mertebesine erişmiş kardeşlerimiz tarihe altın harflerle geçtiler. Hükümetimiz hiçbir şekilde taviz vermedi ve çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Ter döken, kan döken kardeşlerimize teşekkürü borç bilirim. Bu darbe karşısında direnen, tavır sergileyen bütün emniyet görevlilerimize teşekkürü borç bilirim. Onlara minnettarız. Kimse dün gece yapılan bu tavrı TSK'ya mal edemez. Bu darbe karşısında direnç gösterdiler. TSK'nın devlete bağlı unsurları onurlu bir tavır sergiledi. Dün gece yayınlarıyla milletin tepkisini ortaya koymasını sağlayan basın camiamızı bütün unsurlarıyla tebrik ediyorum. Türkiye dün topyekün bir mücadele vermiştir.

"MİLLETİMİZ DESTAN YAZDI"

Bugün biz bu Meclis'te tekrar demokrasiden bahsediyorsak; bunda milletimizin ve bu milletin tepkisini dünyaya gösteren basının emeği var. Milletimiz bir destan yazdı. Demokrasi zaferimiz mübarek olsun. Şehitlerimize rahmet diliyoru. Erol Olçak kardeşimizle son Umre'de son tavafı birlikte yapmıştık. Allah onlara rahmet eylesin. Demokrasi şehitlerimizi rahmetle anıyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN