SON DAKİKA HABERLERİ Ömer Çelik: Kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz

SON DAKİKA HABERLERİ Ömer Çelik: Kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz

AB Bakanı Ömer Çelik Paralel Yapı'nın darbe girişimine karşı sert açıklama yaptı. Ömer Çelik, "Şerefli TSK komutanlarına seslenerek "Mehmetçikle halkı çatıştırmayın. Kanımız son damlasına kadar mücadele edeceğiz" dedi.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik: İstanbul ve Ankara'daki askeri kalkışmaya ilişkin, "Mili irade, aziz milletimizin emanetidir. Bu emanete sahip çıkmak boynumuzun borcu, şerefimizdir. Demokratik meşruiyet 'namus'tur. Sonuna kadar sahip çıkacağız. Yüce milletimizin son nefesimize kadar emrindeyiz. Milli irade milletin emanetidir. Demokrasimize saldıranlar, milletin emanetine saldırıyorlar. Emanete sahip çıkmak millete sahip çıkmaktır." dedi.

BU ÜLKEYE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Bu ülkeye sahip çıkacağız. Hükümet görevinin başındadır. O tanklar kışlasına dönecek. Bu darbe girişimine bulaşanlar yargılanacak. Son nefesimize kadar demokrasiyi koruyacağız. Bu darbe teşebbüsü bertaraf edilecek. Bu darbeyi yapanlar TSK'nın bu milletin düşmanıdır. Ne pahasına olursa olsun demokrasiye sahip çıkma cesaretini gösteren medya kuruluşlarına teşekkür ediyoruz. Bütün TSK adına hareket ediyormuş gibi propaganda faaliyeti yürütüyorlar. Asla bu böyle değildir. Hükümet halkın verdiği emanete sahip çıkacaktır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN