Davutoğlu’ndan Erdoğan’a 'Perinçek' uyarısı: FETÖ gibi yönetimi ele geçirmek isteyecek

Davutoğlu’ndan Erdoğan’a 'Perinçek' uyarısı: FETÖ gibi yönetimi ele geçirmek isteyecek

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu’ndan AK Parti ve Erdoğan’a Perinçek uyarısı: Bunlar 15 Temmuz’da FETÖ’nün yapmaya çalıştığı gibi iktidar gücünü de kullanıp sonunda yönetimi ele almak isteyecekler.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in “Bizim çizgimize geldiler” ifadelerini üzerinden Erdoğan ve AK Parti’ye uyarıda bulundu.  

Davutoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı ve Perinçek'in konuşmalarından kesitlerin de yer aldığı videoda  “Erdoğan vesayet altında! 28 Şubatçıların vesayetinde! uyarılarına yer verdi.

FETÖ’nün 15 Temmuz’a giden sürecini hatırlatan Davutoğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Sayın Erdoğan’ı ve AK Parti’de aklı başında herkesi uyarıyorum, bunlar 15 Temmuz’da FETÖ’nün yapmaya çalıştığı gibi Erdoğan'ın sunduğu iktidar gücünü de kullanıp sonunda O’nu da tasfiye ederek yönetimi ele almak isteyecekler.

İlgili Haberler
YORUMLAR (5)
5 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN