Davutoğlu’ndan Erdoğan’a 'Perinçek' uyarısı: FETÖ gibi yönetimi ele geçirmek isteyecek

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu’ndan AK Parti ve Erdoğan’a Perinçek uyarısı: Bunlar 15 Temmuz’da FETÖ’nün yapmaya çalıştığı gibi iktidar gücünü de kullanıp sonunda yönetimi ele almak isteyecekler.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in “Bizim çizgimize geldiler” ifadelerini üzerinden Erdoğan ve AK Parti’ye uyarıda bulundu.  

Davutoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı ve Perinçek'in konuşmalarından kesitlerin de yer aldığı videoda  “Erdoğan vesayet altında! 28 Şubatçıların vesayetinde! uyarılarına yer verdi.

FETÖ’nün 15 Temmuz’a giden sürecini hatırlatan Davutoğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Sayın Erdoğan’ı ve AK Parti’de aklı başında herkesi uyarıyorum, bunlar 15 Temmuz’da FETÖ’nün yapmaya çalıştığı gibi Erdoğan'ın sunduğu iktidar gücünü de kullanıp sonunda O’nu da tasfiye ederek yönetimi ele almak isteyecekler.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN