Davutoğlu’ndan katledilen parti üyesi Gül Gülüm'ün ailesine ziyaret

Davutoğlu’ndan katledilen parti üyesi Gül Gülüm'ün ailesine ziyaret

Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, kocası tarafından hunharca katledilen parti üyesi Gül Gülüm’ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin İstanbul Çatalca İlçesinin üyelerinden olan ve eşi tarafından hunharca katledilen Gül Gülüm’ün acısını paylaşmak için, ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

davutoglu-ziyaret1.jpg

"KİMSE VAHŞETE ALIŞMAMAZI BEKLEMESİN"

Eşi Sare Davutoğlu’nun da kendisine eşlik ettiği ziyarette Davutoğlu, merhume Gül Gülüm’ün annesi ve kardeşlerinin acısını paylaştı. Babası daha önce vefat etmiş olan Gül Gülüm’ün, eşi tarafından hunharca katledilmesine sessiz kalınmayacağını vurgulayan Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu, “Kimse bizlerin bu vahşete alışmasını beklemesin” dedi.

"BU BİR EĞİTİM SORUNUDUR"

Davutoğlu, merhume Gül Gülüm’ün annesine, “hiç merak etmeyin, asla bu konunun peşini bırakmayacağız. İl Başkanımız İsa Bey’de bir avukat. Tüm avukatlarımız ile bu vahşeti gerçekleştiren kişinin en ağır şekilde cezalandırılması için konun takipçisi olacağız. Kadın cinayetleri bir kadın meselesi değil, bir erkek sorunudur. Bu bir eğitim sorunudur” ifadelerini kullandı. 

davutoglu-ziyaret2.jpg

NE YAŞANMIŞTI?

Gelecek Partisi Çatalca Teşkilatı üyesi Gül Gülüm, eşi tarafından asılarak katledilmişti. 28 yaşındaki Gülüm’ün evde kocası tarafından katledilmesi herkesi yasa boğarken, Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, acı olayı kişisel sosyal medya hesabı üzerinden duyurmuştu.

Şahin “Partimize Çatalca’da gönül veren üyemiz Gül Gülüm kardeşimiz kocası tarafından canice katledildi. İnsanlıktan nasibini almamış caninin en ağır cezayı alması için hukuki sürecin takipçisi olacağız. Kardeşimize Allah’tan rahmet, acılı ailesine başsağlığı diliyorum” İfadelerini kullanmıştı.

gul-gulum.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN