DEAŞ'a darbe üstüne darbe! 204 şüpheli şafak baskınlarında gözaltına alındı

DEAŞ'a darbe üstüne darbe! 204 şüpheli şafak baskınlarında gözaltına alındı

Terör örgütü DEAŞ'a darbe üstüne darbe vuruldu, Ekim ayında düzenlenen şafak baskınlarında aralarında örgütün üst düzey yöneticilerinin de bulunduğu 204 şüpheli yakalandı. Son operasyon haberi ise Kırşehir'den geldi, 15 şüpheli daha gözaltına alındı.

Ekim ayında polis, jandarma ve hudut birlikleri tarafından aralarında yabancı uyrukluların da bulunduğu 204 şüpheli gözaltına alındı, örgüte ait çok sayıda doküman, silah ve mühimmat ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden 26'sı tutuklandı. Şüphelilerden bazıları sınır dışı edildi, bazılarının ise adli işlemleri sürüyor.

İSTANBUL'DA 59 KİŞİ YAKALANDI

İstanbul'da farklı tarihlerde terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonlarda aralarında yabancı uyrukluların da bulunduğu 59 şüpheli gözaltına alındı.

Ankara'daki DEAŞ soruşturmasında 7 şüpheli yakalandı. DEAŞ üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 7 şüphelilerden birinin 'infazcı' olduğu, 2'sinin ise çatışmalara katıldığı tespit edildi. 

01.jpgŞüphelilerin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde eylem yapabileceğine yönelik istihbari değerlendirmelerin bulunduğu belirtildi.

02.jpg

MİT VE EMNİYET'TEN ORTAK OPERASYON

MİT ve Ankara Emniyeti'nin DEAŞ'a yönelik operasyonunda 24'ü Irak, 1'i Finlandiya uyruklu 25 şüpheli gözaltına alındı. 

Siirt'te düzenlenen operasyonda DEAŞ'ın üst düzey yöneticisinin de aralarında bulunduğu 6 şüpheli yakalandı.

Ankara, İzmir, Mersin, Çankırı, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Samsun ve Kütahya'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonlarda 76 şüpheli gözaltına alındı.

KIRŞEHİR'DE DE DEAŞ BASKINI

Kırşehir'de terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon düzenlendi. 

basliksiz-1-001.jpg

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Irak'ta terör örgütü DEAŞ bünyesinde faaliyet yürüttükleri değerlendirilen kişilerin kentte bulunduğu bilgisi üzerine operasyon başlattı.

Kent merkezinde şüphelilerin kaldıkları adreslere eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, Irak uyruklu 15 zanlıyı gözaltına aldı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN