Eylem hazırlığındaki DEAŞ'lılara gözaltı

Eylem hazırlığındaki DEAŞ'lılara gözaltı

Mersin’de düzenlenen operasyonda, Türkiye'ye yasadışı yollarla sızan ve DEAŞ adına eylem hazırlığı içinde olan 6 şüpheli gözaltına alındı.

Terör örgütü DEAŞ'ın faaliyetlerini deşifre etmek ve engellemek için çalışmalarını sürdüren Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yasa dışı yollardan ülkeye giriş yaptığı, örgüt içerisinde silahlı faaliyet yürüttüğü ve eylem hazırlığında oldukları belirlenen 6 kişiyi tespit etti.  

deasp2.jpg

Jandarma ekipleri, adresleri belirlenen şüphelileri operasyon ile gözaltına aldı. Şüphelilerin kaldıkları evlerde yapılan aramada 7 cep telefonu ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Şüphelilerin, İl Jandarma Komutanlığı'ndaki sorguları devam ediyor. 

deas1.jpg

İSTANBUL'DA ŞAFAK OPERASYONU

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri de, DEAŞ adına faaliyet yürüttükleri ve Suriye'deki örgüt üyeleriyle bağlantılı oldukları iddia edilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda 11 ilçede belirlenen operasyonda 17 şüpheli gözaltına alındı.  

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN