Demet Akalın'dan tepki çeken 'Pınar Gültekin' tweeti

Demet Akalın'dan tepki çeken 'Pınar Gültekin' tweeti

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın sevgilisi tarafından öldürülen Pınar Gültekin hakkında attığı tweet sosyal medyada tepki çekti.

Sevgilisi tarafından öldürüldüğü ortaya çıkan Pınar Gültekin cinayetiyle ilgili tüm Türkiye tek yürek oldu. Vatandaşlar ve ünlü isimler sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirirken, Demet Akalın'ın attığı tweet gündeme oturdu. Akalın’ın cinayetle ilgili, "O kadar iri ve uzun bir kızı nasıl sığdırdın varile?" yorumunda bulunması tepki çekti.

NASIL SIĞDIRDIN VARİLE?

Akalın Twitter hesabından Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili şunları yazdı: "Boğ! Öldür! Yak! Üstüne beton dök! Allah belanızı versin ya! O kadar iri ve uzun bir kızı nasıl sığdırdın varile? Beton dökmek ne ya?"

demet akalın

NE YAŞANMIŞTI?

Muğla'nın Ula ilçesinde, 5 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in (27) cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Katil zanlısı olarak gözaltına alınan bar işletmecisi eski erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı (32), genç kızı kıskançlık nedeniyle aralarında çıkan kavgada elleriyle boğup, öldürdüğünü, ormanlık alanda cesedini çöp varilinde yakıp, üzerine beton döktüğünü itiraf etti. Bölgede yapılan aramada, Gültekin’in, varil içerisinde üzerine beton dökülmüş yanmış cesedine ulaşıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN