Diego Perotti kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı?

Diego Perotti kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı?

Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı 'Diego Perotti'nin hayatı' sarı-lacivertli taraftarlar tarafından merak ediliyor. AS Roma ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Diego Perotti için Fenerbahçe bonservis bedeli ödemeyecek. İşte detaylar...

'Diego Perotti kimdir, kaç yaşında, nereli?', 'Diego Perotti hangi takımlarda oynadı?' sorularının yanıtları internette araştırılıyor. Transferin hızlı takımı Fenerbahçe, Diego Perotti ile el sıkıştı. Sarı Kanarya'nın bu sezon 16. yeni oyuncusu olacak Arjantinli yıldız, sol açık ve sağ açık mevkilerinde oynuyor.

DIEGO PEROTTI BİYOGRAFİSİ

26 Temmuz 1988 yılında Arjantin'in Moreno şehrinde dünyaya geldi. Profesyonel kariyerine 2006 yılında Deportivo Moron kulübünde başladı.

Arjantinli yıldız, Sevilla, Boca Juniors, Genoa ve AS Roma gibi dünyaca ünlü takımların formasını giydi. Genel olarak sol kanatta görev alan Perotti, sağ ayağını etkili olarak kullanabiliyor.

Diego Perotti'nin kariyerinde 1 Avrupa Ligi şampiyonluğu ve 1 İspanya Kupası yer alıyor. AS Roma ile olan sözleşmesi 2021 yılında sona erecek olan 32 yaşındaki futbolcu, sol kanat, sağ kanat ve 10 numara mevkilerinde forma giyiyor.

DIEGO PEROTTI'NİN KARİYERİ

CD Meron (2006-2007)
Sevilla (2007-2014)
Boca Juniors (2014)
Genoa (2014-2016)
AS Roma (2016-2020)

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN