Dikkat! Doğu Anadolu'da sıcaklıklar artıyor

Dikkat! Doğu Anadolu'da sıcaklıklar artıyor

Doğu Anadolu'da sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkacak, sıcaklıkların 5 ila 8 derece üzerinde olacağı tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu Bölgesi'nde sıcaklıkların mevsim normallerinin 5 ila 8 derece üzerinde olacağı belirtild.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, bölge genelinde hava az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu olacak.

Rüzgarın kuzeyden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği bölgede, sıcaklıkların, mevsim normallerinin 5 ila 8 derece üzerinde olacağı tahmin ediliyor.

BÖLGEDE SICAKLIKLAR

Gece en düşük hava sıcaklığı, Ardahan'da 12, Kars'ta 13, Erzurum'da 14, Ağrı'da 15, Erzincan'da 19, Iğdır'da 23, Tunceli'de 25 derece kaydedildi.

Gün içinde beklenen en yüksek sıcaklığın ise Tunceli'de 40, Iğdır'da 39, Erzincan'da 38, Ağrı'da 34, Erzurum'da 33, Kars'ta 31 ve Ardahan'da 30 derece olması öngörülüyor.

Güneş ışınlarının dik geldiği 11.00-16.00 saatleri arasında başta yaşlılar olmak üzere, çocuklar ve kronik rahatsızlığı bulunanların güneş çarpmasına karşı dikkatli olması gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN