Doğalgaza en son ne zaman zam yapıldı? Bir gecede yüzde 15 zam

Doğalgaza en son ne zaman zam yapıldı? Bir gecede yüzde 15 zam

En son 1 Ağustos'ta konutlarda kullanılan doğalgaza yüzde 14,97, sanayi bölgeleri için ise yüzde 13,73 oranında zam yapılmıştı. Bir ay içinde ikinci zam haberi ise bu gece saatlerinde açıklandı. EPDK doğalgaz fiyatlarına yüzde 14,90 zam yapıldığını duyurdu. Zamlı fiyatlar 1 Eylül'den itibaren geçerli olacak.

Son günlerde art arda açıklanan zam haberlerine bir yenisi daha eklendi. EPDK (Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu) doğalgaz fiyatlarına yüzde 14,90 zam yapıldığını bildirdi.

BOTAŞ'ın (Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi) ilan ettiği doğal gaz toptan satış fiyatları kapsamında, konut tüketicilerinin de dahil olduğu yıllık 300 bin metreküp ve altı tüketiciler için nihai doğalgaz satış fiyatlarında ortalama yüzde 14,90 artışa gidildi.

EN SON NE ZAMAN ZAM YAPILDI?

1 Ağustos’ta konutlarda kullanılan doğalgaza yüzde 14,97, sanayi bölgeleri için ise yüzde 13,73 oranında zam yapılmıştı.

 27 Ağustos'ta Ankara, İzmir ve İstanbul’da okul servis ücretlerine yüzde 13 oranında zam yapılmıştı. 

İstanbul’da taksi, minibüs ve arabalı vapur ücretleri de yükseltildi. 

Taksi ücretlerine yüzde 25 oranında zam yapıldı. İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu duyurdu. 

Taksimetre açılış ücreti 4 TL'den 5 TL'ye çıkarıldı, indi bindi ücreti ise 10 TL'den 13 TL'ye yükseldi.

Minibüslerde İndi bindi 2 TL idi, 2.50 TL oldu.

Şehir hatları İstinye – Çubuklu Arabalı Vapurları araç geçiş ücretlerine yüzde 20 ve Harem – Sirkeci araç geçiş ücretlerine yüzde 10 zam yapıldı.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN