Dolar ve euro yatay seyirde

Dolar ve euro yatay seyirde

Koronavirüste yaşanan mutasyon endişeleriyle yeni haftaya yüzde 1'in üzerinde yükselişlerle başlayan dolar/TL'deki yatay seyir bu sabah da devam ediyor. Kur, 7,66 seviyelerinde işlem görüyor.

Yurt içinde piyasalar azalan küresel risk iştahı ve yüksek volatilenin etkisinde kaldı. Borsa İstanbul'daki kayıplar Avrupa'ya nazaran daha sınırlı gerçekleşirken dolar/TL, haftanın ilk saatlerindeki hızlı yükselişlerini geri almayı bildi.

Bu sabah da Türk Lirası, dolar ve euro karşısında yatay hareket ediyor. Dolar/TL 7,66, euro/TL 9,36 düzeyinde işlem görüyor.

GÖZLER ASGARİ ÜCRET TOPLANTISINDA

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2021’de geçerli olacak asgari ücreti belirleme çalışmaları kapsamında bugün üçüncü toplantısını yapacak. Bugünkü toplantıda, işçi kesimini temsil eden Türkİş heyeti görüşlerini açıklarken TÜİK tarafından da işçilerin günlük kalori ihtiyacına yönelik parasal hesabı asgari ücret tespit komisyonuna sunulacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN