Doya Doya Moda elenen isim kim? Birinci kim oldu?

Doya Doya Moda elenen isim kim? Birinci kim oldu?

Doya Doya Moda 3 Ocak birincisi ve elenen isim kim oldu? TV8'in sevilen yarışmasında bugün günün birincileri belli oldu. Programın jüri üyeleri ve yarışmada son durum sık sık merak konusu oluyor. 3 Ocak Doya Doya Moda sonuçlarına ilişkin detaylar haberimizde...

Doya Doya Moda programı hafta içi her gün TV8 ekranlarına geliyor. Sevilen programda günün birincisinin ve elenen isminin kim olduğu merak ediliyor. Doya Doya Moda 3 Ocak birincisi ve elenen ismi haberimizden öğrenebilirsiniz.

DOYA DOYA MODA YARIŞMASINDA BİRİNCİ KİM OLDU?

Doya Doya Moda’da kim elendi? TV8 ekranlarının sevile yarışmaları arasında bulunan Doya Doya Moda'da haftanın finali bugün yapılıyor. 3 Ocak'ta birinci olan isimler Su veYaren oldu. İki isim de kolye kazandı.

DOYA DOYA MODA 3 OCAK KİM ELENDİ?

Doya Doya Moda'da elenen isim Ahsen oldu.

DAHA ÖNCE KİM KAZANDI?

Doya Doya Moda 27 Aralık'ta 104 puanla kazanan Ferdanur oldu.  İzel ve Miraç'ın puanları aynı olduğu için jüri arasında bir karar verdi.  Hem İzel hem Miraç yarışmadan elendi.

20-01/03/doya-doya-moda-2.jpg

DOYA DOYA MODA JÜRİLERİ

 Kemal Doğulu

Gülşah Saraçoğlu

Uğurkan Erez

Banu Noyan

DOYA DOYA MODA FORMATI NEDİR?

Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının, moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele vereceği Doya Doya Moda'nın jüri üyeleri ise Gülşah Saraçoğlu, Banu Noyan, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez olacak. Hem ekran başındakilerin hem de yarışmacıların moda ile ilgili tüm detayları öğreneceği yarışmada büyük heyecan yaşanacak.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN