Exatlon Challenge'ın yarışmacı Buse Plan kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

Exatlon Challenge'ın yarışmacı Buse Plan kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

Sosyal paylaşım sitelerinde video paylaşarak adını duyuran Buse Plan, Acun Ilıcalı'nın yeni yarışma programı Exatlon Challenge'ın yarışmacı kadrosunda yer alarak kendinden bir kez daha söz ettirdi. Peki Buse Plan kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir? İşte hayat hikayesi…

Youtuber olarak tanınan ve kendisini, ‘’Manyak, deli dolu bir insan’’ olarak betimleyen Buse Plan, gezmeyi, eğlenmeyi seviyor. İyi basket oynayan Exatlon Challenge'ın yarışmacı Buse Plan’ın yaşı, memleketi ve biyografisi karar.com’da…

BUSE PLAN KİMDİR?

1995 yılında doğan Buse Plan 24 yaşındadır. Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya Bölümü’nden mezun olmuştur. Youtube’dan videolar paylaşarak duyurmuştu adını. Paylaştığı bir videoda şöyle tanıtmıştır kendisini: "Merhaba arkadaşlar ben Buse Plan. Manyak, deli dolu bir insanım işte. Geziyorum, eğleniyorum bolca da paylaşıyorum. Kaykay, snowboard, wakeboard, surf yapıyorum; atlarım zıplarım ve boydan belli etmesem de iyi de basket oynarım.”

19-11/19/buse-plan-kimdir-1.jpg

Youtube, İnstagram gibi sosyal paylaşım siteleri ile gezdiği ve gördüğü yerlerin videolarını paylaşımasıyla tanınıyor. Buse Plan’ın İnstagram'da 159 bin, Youtube’ta 41 bin 500 takipçisi vardır.

BUSE PLAN'LA İLGİLİ DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Sosyal medya hesaplarında özel hayatıyla ilgili birçok ayrıntıyı da paylaşmaktadır. Kendisine yöneltilen ‘Cinsel yönelimin ne? Sorusuna ise “Ben insan seviyorum arkadaşlar. Benim için gerçekten kadın-erkek fark etmiyor. Herkes cinsel anlamda çekici gelebilir ve bence kadınlar daha estetikler bu arada” dedi ve “Dolayısıyla ben biseksüelim ve bunu söylemekten de çekinmiyorum” diye cevap verdi.

Buse Plan ismi, son olarak Acun Ilıcalı'nın yeni yarışma programı Exatlon Challenge'ın yarışmacı kadrosunu açıklamasından sonra duyuldu. Exatlon Challenge yarışmacılarından biri de Buse Plan oldu.

19-11/19/exatlon-challenge-nedir.jpg

EXATLON CHALLENGE NEDİR?

Youtuber Orkun Işıtmak, canlı yayında yaptığı açıklamada; “Reality Show tarzında bir projedir. Mecrayı henüz söyleyemiyorum fakat çok güzel bir proje ortaya çıkacak. Acun ağabeyle daha önceden bir araya gelmek çok istemiştik fakat bugüne kısmet oldu. Proje için önümüzdeki ay Dominik'te çekimlere gideceğim. Exatlon Challenge, Survivor'dan farklı olacak ve toplamda 18 yarışmacı aynı evde kalacak. Farklı takımlarda 9'ar şekilde bölünecek olan 18 yarışmacı aynı evi paylaşacaklar ve bir yandan da Reality Show tarzında bir proje ortaya çıkacak. Öte yandan projede çok önemli isimler yer alıyor. Onları daha sonra açıklayacağım." demişti.

EXATLON CHALLENGE YARIŞMACILARI

Buse Plan, Doğan Kabak, Barış Erdoğan, Burce Yağmur Karabal, Uras Benlioğlu, Aleyna Şen, Dilan Ay, Buğra Kazancı, Gözde Demiral, Hayrettin, Mendemur Lemur, Öykü Berkan, Furkan Kaya, Elanur Pat, Furkan Yaman, Dilara Aydın, Oğuzhan Uğur ve Orkun Işıtmak olmak üzere toplan 18 yarışmacı vardır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN