Olgun Hamarat kimdir ve neden öldü? Ölümünde ihmal şüphesi iddiası

Olgun Hamarat kimdir ve neden öldü? Ölümünde ihmal şüphesi iddiası

Olgun Hamarat, televizyon ekranlarının esprili ve sevilen avukatı olarak bilinir. Beklenmedik bir şekilde 26 Ekim tarihinde vefat etti. Bu gelişme üzerine pek çok vatandaş, ‘’Olgun Hamarat kimdir ve neden öldü?’’ sorularına yanıt arıyor. Bilgiler karar.com’da…

Ölümünden sonra en çok araştırılan konular arasında Olgun Hamarat’ın hayatı geliyor. İnsanların televizyon ekranlarından tanıdığı ünlü avukat Olgun Hamarat’ın ölümü, ardından İstanbul Barosundan yapılan son dakika açıklama ve diğer bilgiler haberimizde…

OLGUN HAMARAT KİMDİR?

Kars’ın Susuz ilçesine bağlı Çamçavuş köyünde dünyaya gelen Olgun hamarat İstanbul Barosuna kayıtlı bir avukattır. Meslek hayatına polis olarak başlayan Hamarat hukuk okuma kararı alıp sınavlara hazırlanır ve hukuk fakültesini kazanır. Hem polis olarak mesleğini icra etmiş hem de hukuk fakültesini bitirmiştir.

Sık sık televizyon ekranlarında gördüğümüz sevilen ve esprili bir kişiliğe sahip olan Hamarat evli ve çocuk sahibidir. Yakalandığı grip nedeniyle zatürre ve akciğer iltihaplanması nedeniyle kaldırıldığı hastanede 26 Ekimde vefat etmiştir.

19-11/04/olgun-hamaratjpgg.jpg

İSTANBUL BAROSU’NDAN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili açıklama yapan İstanbul Barosu şu ifadeleri kullandı. ‘Baromuzun 28840 sicil sayılı Avukatı Olgun Hamarat 26.10.2019 tarihinde vefat etmiştir. Aziz meslektaşımızın cenazesi 10.27.2019 Pazar günü Küçükçekmece Cennet Mahallesi, Yavuz Selim Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından ebedi istirahatgâhına defnedildi. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve meslektaşlarımıza başsağlığı dileriz’ denildi.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

ÖLÜMÜNDE İHMAL ŞÜPHESİ İDDİASI

Gribal enfeksiyon sonucu hastaneye kaldırılan Avukat Olgun Hamarat, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Mevsim değişikliğine bağlı ortaya çıkan ve yaygın olarak görülen grip-nezle ortamında gribal enfeksiyon nedeniyle ölmesi, arkasında çeşitli soru işaretleri bırakmıştır. Hamarat’ın yakınları ‘’Bilinen başka bir hastalığı yoktu, burada hastanenin bir ihmalinin olduğunu düşünüyoruz’’ diyerek tepki gösterdiler.

Küçükçekmece Atakent Acıbadem Hastanesinde hayatını kaybeden Olgun Hamarat için, hastane hakkında suç duyurusunda bulunup dava açılacağı öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN