Sıla ve Hazer Armani evleniyor mu? Hazer Armani kimdir? 'Her an sürpriz yapabiliriz' dediler

Sıla ve Hazer Armani evleniyor mu? Hazer Armani kimdir? 'Her an sürpriz yapabiliriz' dediler

Sıla Gençoğlu ve Hazer Amani ilişkisi 2019 yılının başlarında başlamış ve gözlerden uzak olarak devam etmişti. Çift bir sürpriz yapacaklarını söylemelerinin ardından "Sıla ve Hazer Amani evleniyor mu?" soruları sorulmaya başlandı. Peki Hazer Amani kimdir? İşte detaylar...

Sıla ve Hazer Amani evleniyor mu? sorusu çiftinin bir AVM’deki dekorasyon mağazasından alışveriş yaparken görüntülenmesi, yakın çevrelerine “Her an sürpriz yapabiliriz” şeklindeki sözleri sonrası gündemde...

Sıla ve Amani'nin, bir ay içinde nikah masasına oturacağı iddia ediliyor.

HAZER AMANİ KİMDİR?

Hazer Amani 1977'de Ankara'da doğdu. Anne tarafı Türk, baba tarafı İranlı olan Hazer Amani, ortaöğrenimini TED Ankara kolejinde bitirdi. Daha sonra lisans eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Sosyoloji Bölümü'nde tamamlayan Amani, genç yaşlardan beri mutfağa ilgi duyuyordu.

Güney Afrika'da Cordon Bleu'ya giderek 3 yıl aşçılık eğitimi alan Hazer Amani, staj yaptığı yerde 4 yıl çalışarak baş aşçı olarak iş yerinden ayrıldı.

Ardından bir otelde baş aşçı olarak çalışmaya başladı ve burada Yusuf Köksal ile tanıştı. Daha sonra Türkiye'ye gelen Amani, bir gıda firmasının Türkiye şefi olarak çalışmaya başladı.

EKRANLARDA BOY GÖSTERDİ

2011 yılında “En Yaratıcı Şef” ödülünü alan Hazer Amani, zaman zaman yemek programlarına konuk olarak ekranlarda boy göstermeye başladı. Kiraz Mevsimi adlı dizide de konuk olarak rol alan ünlü şef, asıl çıkışını ise MasterChef Türkiye yarışması ile yaptı.

SILA İLE İLİŞKİSİ BAŞLADI

2013 yılında Deniz Mumcuoğlu ile evlenen Hazer Amani, 2019 Mart ayında boşandı ve şarkıcı Sıla ile ilişkisi başladı.

 19-10/31/hazer-amani.jpg

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN