Dr. Ayhan Dağlı koronavirüse yenildi

Dr. Ayhan Dağlı koronavirüse yenildi

Aile hekimi olarak görev yapan Dr. Ayhan Dağlı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybetti.

Konya'da Meram Hasanköy 4 Nolu Aile Sağlığı Merkezinde aile hekimi olan Ayhan Dağlı Kovid-19'a yakalandı. 15 gündür Kovid-19 nedeniyle yoğun bakım servisinde tedavi gören 50 yaşındaki Dağlı, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. 

Konya Şehir Hastanesinde, 15 gündür Kovid-19 nedeniyle yoğun bakım servisinde tedavi gören Dağlı, ve kronik böbrek rahatsızlığı bulunuyordu.

Memleketi Seydişehir'e götürülen Dağlı'nın cenazesi, kılınan namazın ardından, Akyol Mezarlığında defnedildi.

Dağlı'nın akrabalarının ve yakınlarının katıldığı cenaze töreninde, Kovid-19 tedbirlerine uyuldu.

İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç ise "Konya Meram Hasanköy 4 Nolu Aile Sağlığı Merkezinde aile hekimi olarak görev yapan mesai arkadaşımız doktor Ayhan Dağlı'nın, Kovid-19 ile mücadelesinde hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Mesai arkadaşımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm sağlık camiamıza başsağlığı dilerim." mesajını paylaştı.

TTB'DEN BAŞSAĞLIĞI 

Türk Tabipler Birliği Ankara Şubesi, Dr. Ayhan Dağlı hakkında başsağlığı mesajı yayınlandı.

Mesajda, "Konya'da aile hekimi olarak görev yapan Dr. Ayhan Dağlı'yı COVID-19 nedeniyle kaybettik. Meslektaşımızın ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz." ifadelerine yer ver verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN