10 yaşındaki çocuk pasta yedikten sonra hayatını kaybetti

10 yaşındaki çocuk pasta yedikten sonra hayatını kaybetti

Hindistan'da doğum günü pastası yedikten sonra gıda zehirlenmesi sonucu hayatını kaybeden 10 yaşındaki kız çocuğu, gıda güvenliği standartlarını yeniden gündeme getirdi.

Pencap'ın Patiala kentinde yaşanan trajik bir olay, bir ailenin acı kaybını derinleştirdi. 10 yaşındaki Manvi isimli çocuğu, ailesinin doğum günü için satın aldığı pastayı yedikten sonra gıda zehirlenmesi sonucu hayatını kaybetti.

PASTAYI YEDİKTEN ÜÇ SAAT SONRA HAYATINI KAYBETTİ

T24'ün haberine göre olay, ailenin sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla duyuruldu. Küçük kızın pastayı kesip kutlama yaptığı anlar, ailenin mutlu anları olarak paylaşıldı. Ancak pastayı yedikten üç saat sonra tüm aile hastalandı. Manvi, hastaneye kaldırıldı ve oksijen desteği sağlandı, ancak kısa süre sonra hayatını kaybetti.

SORUŞTURMA VE İNCELEME DEVAM EDİYOR

Yerel basında çıkan haberlere göre, polis olayla ilgili soruşturma başlattı ve detaylı inceleme devam ediyor.

Bu trajik olay, gıda güvenliği ve tüketici sağlığı konularında önemli bir uyarı niteliği taşıyor. Gıda alımında dikkatli olmanın ve güvenilir kaynaklardan tedarik yapmanın hayati önemini bir kez daha hatırlatıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN