220 bin TL’ye ev aldı, hayatının en iyi yatırımını yaptı: O evden öyle şeyler çıktı ki: 8.5 milyon TL’yi şimdiden cebe koydu

220 bin TL’ye ev aldı, hayatının en iyi yatırımını yaptı: O evden öyle şeyler çıktı ki: 8.5 milyon TL’yi şimdiden cebe koydu

Yıllardır antika eşyalar toplayan Kanadalı vatandaş, 220 bin TL’ye ev aldı, hayatının en iyi yatırımını yaptı. Aldığı evde tam kendine göre şeyler bulan bu şanslı kişi şimdi milyoner oldu…

Kanada’nın Edmonton kentinde antika mağazası olan Alex Archbold, Madam Rac olarak tanınan piyano öğretmeni Bette-Joan Rac’in evini, ölümü sonrasında 2020 yılı Kasım ayında satın aldı.

İçindeki eşyalar ile beraber evi toplam 10 bin Kanada dolarına alan Alex’e evin maliyeti 220.000 TL olmuş oldu.

Zaten antikacı olan Alex, bir YouTube kanalından yaptığı açıklamasında, "Burada yaşayan kişi modayla yakından ilgileniyordu, dolayısıyla bu eşyalardan bazılarının tasarımcılara ait olma ihtimali çok yüksek" dedi ve haklı da çıktı.

cmt-haber-10-2.jpg

BUGÜNE KADAR YAPTIĞIM EN İYİ YATIRIM

Evi temizlerken önce 100 ons değerinde gümüş külçe bulan Alex, terliklerin içine gizlenen mücevherler, elmas yüzükler ve çeşit çeşit özel tasarım kıyafet buldu.

Tüm bunlarla eve ödediği bedelden daha fazlasını kazanabileceğini anlayan Alex, “bugüne kadar yaptığım en iyi yatırım” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

cmt-haber-10-1.jpg

Evden çıkan antikaların ilk müzayedesinden 150.000 sterlin yaklaşık 5.5 milyon TL kazanan Alex’in, her şey satıldığında toplam kazancı 8.5 milyon TL’yi bulacak.

Müzayedede satılan ürünlerin geneli 1950’den 1970’lere kadar geçen süreden kalma, dönemin modasının en popüler örneklerinden olan özel tasarım kıyafetler ve bir piyanodan oluşuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN