ABD’de alışveriş merkezinde silahlı saldırı: 8 yaralı

ABD’de alışveriş merkezinde silahlı saldırı: 8 yaralı

ABD’nin Delaware eyaletinde bulunan bir alışveriş merkezine düzenlenen saldırı düzenlendi. Christiana isimli alışveriş merkezine düzenlenen silahlı saldırıda 8 kişi yaralandığı bildirildi.

ABD’nin Delaware eyaletinde bulunan Newark kenti yakınlarında Christiana isimli alışveriş merkezinden silah sesleri yükseldi. Yerel saatle 18.43 sıralarında alışveriş merkezinin yemek katında meydana gelen saldırıda 8 kişi yaralandı.

GÖZALTI YOK

Eyalet polisi tarafından yapılan duyuruda, yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğu kaydedildi. Saldırının ardından alışveriş merkezi tahliye edilirken, henüz olayla ilgili gözaltı olmadı.

Polis yetkilisi Jason Hatchell, gözaltında vurulan zanlı olmadığını belirterek, "Kaç şüphelinin olaya karıştığı doğrulanmadı. Müfettişler şüphelileri tespit etmek için aktif olarak çalışıyorlar ve bunun birkaç şüpheli ile kurbanlardan en az biri arasındaki bir tartışmanın sonucu olduğunu düşünüyorlar" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN