ABD'de kaza yapan şoför 6 gün sonra bulundu: Bir bacağını kaybetti

ABD'de kaza yapan şoför 6 gün sonra bulundu: Bir bacağını kaybetti

ABD'nin Indiana eyaletinde kaza yapan şoför, 6 gün sonra bir köprünün altında kamyonunda sıkışmış halde bulundu. Yetkililer 27 yaşındaki şoför Matthew Reum'un hayatta olduğunu belirtirken, ağır yaralı şoförün bir bacağını kaybettiğini ifade etti.

ABD'nin Indiana eyaletinde 20 Aralık'ta bir şoför kaza yaptı. Köprü altındaki 27 yaşındaki şoför Matthew Reum'u kazadan 6 gün sonra kamyonunda sıkışmış halde iki balıkçı buldu.

NBC Chicago'da yer alan habere göre, Reum'un birlikte çalıştığı Boilermakers Local 374 sendikası tarafından yapılan açıklamada, "Dün gece onunla konuşabildik, Matt'i bulan balıkçılara minnettarız. Matt'in güçlü iradesi ve dayanıklılığı, bu çetin sınavda çok şey anlatıyor. Matt her zaman pozitif, nazik ve enerjik bir insandı. İyileşmeye başlarken kardeşimize dua etmeye ve desteklemeye devam edeceğiz. Tanrı'ya şükrediyoruz hala bizimle" dedi.

araba-1.jpg

YAĞMUR SUYU İÇEREK HAYATTA KALDI

Polis yaptığı açıklamada, "Araç, koruyucu bir korkuluğu es geçerek kuzey hendeğine doğru ilerlemiş. Kamyon daha sonra dereye devrilmiş ve I-94 köprüsünün altında durmuş. Sürücü aracın içinde sıkıştığı için yardım çağıramamış" dedi.

adam-kapakk.jpg

Polis, Reum'un 'kötü hava şartlarına rağmen bu kadar uzun süre hayatta kalabilmek için yağmur suyu içtiğini' belirtti.

Yetkililer, Matthew Reum'un durumunun ağır olduğunu, hastanede tedavisinin devam ettiğini belirtti. Ayrıca Reum'un bir bacağını kaybettiği aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN