ABD'de pazar ayini öncesi kiliseye silahlı saldırı: Saldırgan vuruldu

ABD'de pazar ayini öncesi kiliseye silahlı saldırı: Saldırgan vuruldu

ABD'nin güneyinde yer alan Teksas eyaletinde çok sayıda kişinin pazar ayini öncesi hazır bulunduğu büyük bir kilisede silahlı saldırı gerçekleştirildi. Polis tarafından yapılan açıklamada muhtemel saldırganın vurulduğu bilgisi aktarıldı.

ABD'nin Teksas eyaletinde, Houston kent merkezine yaklaşık 10 kilometre mesafedeki Lakewood Kilisesi'nde, Papaz Joel Osteen tarafından düzenlenecek ayinin öncesinde silahlı saldırı gerçekleştirildi.

Houston Polis Departmanı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, olayın devam ettiği belirtilerek bölgeden uzak durulması talep edildi.

Lakewood Kilisesi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise silah sesleri doğrulanarak, emniyet birimlerinin olay yerinde olduğu ifade edildi.

SALDIRGAN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Harris İlçesi Şerifi Ed Gonzalez de muhtemel saldırganın polislerce vurulduğunu, kilisenin arandığını aktardı.

Bir görgü tanığı, silah seslerini duyduğunda ayinin başlamasını beklediğini ifade etti.

Hartford Dini Araştırmalar Enstitüsü'nün verilerine göre, ülkenin 3. büyük kilisesi olan Lakewood Kilisesi'ndeki pazar ayinlerine her hafta yaklaşık 45 bin kişi katılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN