ABD'de silahlı saldırıda 4 kişi hayatını kaybetti

ABD'de bulunan Alabama eyaletindeki bir mekanda silahlı saldırı gerçekleştiği bildirildi. Doğum günü kutlaması sırasında meydana geldiği bildiren saldırıyla ilgili henüz bir gözaltı olduğu açıklanmazken, 4 kişi hayatını kaybetti.

ABD'nin Alabama eyaletindeki Dadeville kentinde meydana gelen silahlı saldırıda 4 kişi hayatını kaybetti.

Alabama Emniyet Teşkilatından yapılan açıklamaya göre, yerel saatle 22.30 sularında bir gencin doğum günü partisinin kutlandığı düşünülen bir dans stüdyosunda meydana gelen saldırıda 4 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi ise yaralandı.

VALİ PAYLAŞIM YAPTI

Alabama Valisi Kay Ivey, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu sabah, Dadeville halkı ve Alabamalı kardeşlerimle beraber yas tutuyorum. Şiddet suçlarının eyaletimizde hiçbir yeri yok" şeklinde kaydederek konuyu yakından incelediklerini ekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN