ABD’nin elinde uzaylıların imali sağlam araç var

ABD’nin elinde uzaylıların imali sağlam araç var

Amerikan ordusundan emekli bir istihbarat yetkilisi, hükümetin elinde ‘sağlam’ uzaylı araçlarının bulunduğunu öne sürdü. David Grusch adlı uzman, ABD’ye UFO’lar hakkında açıklama yapma çağrısında bulundu.

NASA geçenlerde ilk halka açık UFO toplantısında ‘insanüstü bir zekaya dair kanıt yok’ açıklamasını yaparken, ABD Hava Kuvvetleri’nden emekli bir askerin iddiaları gündeme bomba gibi düştü. David Grusch adlı asker, ABD yönetiminin UFO’ların varlığını kanıtlayabilecek materyaller ele geçirdiğini, bunların arasında “insan kaynaklı olmayan” sağlam durumda bir aracın da yer aldığını fakat bunu kamuoyundan gizlediklerini söyledi.

Ulusal Jeouzamsal İstihbarat Ajansı ve Ulusal Keşif Ofisi’nin eski bir üyesi olan Grusch, araçlar hakkında çeşitli haber kuruluşlarıyla konuştu. Grusch, “Bunlar, insan kaynaklı olmayan teknik araçları (isterseniz buna uzay aracı deyin), iniş yapmış ya da düşmüş insan kaynaklı olmayan yabancı araçları topluyorlar” dedi.

The Debrief’e göre Grusch, Ulusal Jeouzamsal İstihbarat Ajansı’nın tanımlanamayan hava olayları (UAP) analizi için çok gizli/hassas bölümlere ayrılmış bilgi yetkisine sahip kıdemli teknik danışmanı olarak görev yaptı. Ayrıca Ulusal Keşif Ofisi’nde kıdemli istihbarat subayı olarak da hizmet verdi. İstihbarat subayı olarak toplam 14 yıllık deneyimine sahip.

GÜNEŞ ENERJİSİ UZAYDAN İLK KEZ DÜNYA’YA AKTARILDI

California Teknoloji Enstitüsü’nün (Caltech) araştırmacıları Güneş enerjisini uzaydan Dünya’ya tek bir kablo dahi olmadan ışınladı. Gelişme, enerjide bir devrimin kapısını açabilir. Bu atılım, ocak ayında yörüngeye fırlatılan MAPLE adlı cihaz sayesinde mümkün oldu.

MAPLE, Güneş enerjisini toplayıp yansıtmaya yarayan bir prototip. Söz konusu cihaz, California Teknoloji Enstitüsü’nün uzaydan kablosuz enerji aktarımının yollarını aramak için başlattığı Uzay Güneş Enerjisi Projesi kapsamında fırlatılmıştı. Bu yöntemle enerjiyi elde edebilmek için herhangi bir enerji iletim altyapısına da ihtiyaç duyulmayacak.

‘İFŞACI OLUP’ KORUNMAK İSTİYOR

Grusch, ABD Kongresi'ne UFO'larla ilgili pek çok rapor hazırladığını fakat geçen yıl materyal kurtarma programı hakkında sayfalarca gizli bilgi ve veri sağlamaya karar verdiğini söyledi. Bu bilgilerin Kongre'den saklandığı veya gizlendiğini iddia etti. Halihazırda Grusch, gizli bilgileri ifşa ettiği için misillemeyle karşılaştığını iddia ederek ifşacı olarak korunmak için şikayette bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN