Ailesiyle markette alışveriş yapıyordu.. İsrail askerinden küçük çocuğa darp

İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılar 7 Ekim'den bu yana sürerken, Batı Şeria'da Filistinlilere uygulanan baskı da devam ediyor. İsrail askeri, Batı Şeria'da bir markette ailesiyle alışveriş yapan küçük çocuğa şiddet uyguladı. Sosyal medyada yer alan görüntülerde İsail askerinin küçük çocuğun üstündeki kıyafeti zorla çıkarttığı ve şiddet uyguladığı görülüyor.

Batı Şeria'nın El Halil kentinde bir markette kardeşi ve annesiyle alışveriş yapan bir çocuğa, İsrail askeri şiddet uyguladı.

Sosyal medyada yer alan görüntüde, tam teçhizatlı ve silahlı 4 İsrail askerinden birinin ailesiyle alışveriş yapan Filistinli çocuğu yanına çağırıp suratına ve kafasına vurarak şiddet uyguladığı ve küçük çocuğun üzerindeki kıyafeti de zorla çıkarttığı görülüyor.

Küçük çocuğun maruz kaldığı şiddetten dolayı korkudan ellerini havaya kaldırmadığı anların yer aldığı görüntüde, İsrail askerlerinin, uyguladıkları şiddete tepki verdiği anlaşılan kasa bölümünde oturan kişiye de “sus" işareti yaptığı fark ediliyor.

Küçük çocuğa saldıran İsrail askerinin yırtmaya çalıştığı kıyafeti bir başka askere verdiği, onun da paramparça ettiği görülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN