Almanya'da yetkililer alarmda! İki kişi psikiyatri kliniğinden kaçtı

Almanya'da yetkililer alarmda! İki kişi psikiyatri kliniğinden kaçtı

Alman polisi, başkent Berlin’de bulunan yüksek güvenlikli bir psikiyatri kliniğinde yatan iki hastanın kaçtığını duyurdu. Yetkililer, şahısların toplum için tehlike arz ettiğini kaydederken, vatandaşlara ‘dikkatli olun’ çağrısında bulunuldu.

Almanya'nın başkenti Berlin'de, yüksek güvenlikli psikiyatri kliniğinde tedavi gören 2 hastanın kaçtığı bildirildi. Polisten yapılan açıklamada, 2 hastanın sabah hastaneden kaçtıkları ve bu sırada 2 hastane personelini yaraladıkları ifade edildi.

‘KESİCİ ALET TAŞIYORLAR’

Arama çalışmalarına rağmen halen yakalanamayan 2 kişinin toplum için tehlike arz etmeleri nedeniyle vatandaşlardan dikkatli olmaları istendi.

Berlin polisinin 2 kişiyi yakalamaya yönelik çalışması sürerken, Alman medyasında yer alan haberlerde ise kaçan hastalardan birinin kesici alet taşıdığından şüphelenildiği aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN