Avustralya tenis turnuvasında yılan paniği

Avustralya tenis turnuvasında yılan paniği

Avustralya'da düzenlenen Brisbane Uluslararası tenis turnuvası eleme maçında korta giren yılan paniğe neden oldu. Maça 40 dk ara verilirken yılan yakalandı. ABD Açık Tenis Turnuvası Şampiyonu Dominic Thiem maç sonrası yaptığı açıklamada, "Bu, kesinlikle asla unutmayacağım bir şey oldu" dedi.

ABD Açık Tenis Turnuvası Şampiyonu Dominic Thiem, Avustralya'da düzenlenen Brisbane Uluslararası tenis turnuvası eleme maçında Avustralyalı rakibi James McCabe ile karşı karşıya geldi.

Al Jazeera'de yer alan habere göre, Dominic Thiem rakibine 2-6 kaybettiği ilk setin ardından maçın ikinci setini kazanmaya çalışırken seyircilerin kortta bir yılan olduğunu fark etmesi üzerine güvenlik görevlileri çağırıldı. Maça 40 dakika ara verildi.

Korta getirilen bir yılan yakalayıcısı yaklaşık 50 santimetre uzunluğundaki doğu kahverengi türü yılanı yakalayarak korttan uzaklaştırdı. Ardından maç devam etti. Thiem iki maç puanını çevirdikten sonra maçı 7-6, 7-4 ve 6-4'lük setlerle kazandı.

Olayla ilgili açıklama yapan Dominic Thiem, "Hayvanları, özellikle de egzotik olanları gerçekten seviyorum. Ama bunun gerçekten zehirli bir yılan olduğunu söylediler ve top toplayıcı çocuklara da çok yakındı. Yani, gerçekten tehlikeli bir durumdu" dedi.

Bunun daha önce başına gelmediğini anlatan Thiem, "Bu, kesinlikle asla unutmayacağım bir şey oldu" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN